.
.
.
.
.

Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

Κων. Ξυλομένος: "Εκσυγχρονισμός του Δήμου Καρδίτσας"

Η ιστορική φάση την οποία διανύουμε σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής ζωής λόγω των σημαντικών γεγονότων που συνέβησαν όπως η πανδημία, ο πόλεμος και η ενεργειακή κρίση, απαιτούν γενναίες και δημιουργικές πρωτοβουλίες.

Την Κυριακή 2 Απριλίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Λιάκου - Μπουστα

Τελούμε την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Κοιμητήριο) Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς και θείας Γεωργίας Λιάκου - Μπουστα.

Την Κυριακή 2 Απριλίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Γιαννάκου

Τελούμε την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας της κοινότητας Φυλακτής Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού Ιωάννη Γιαννάκου.

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. ν. Καρδίτσας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Καρδίτσας που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες στις 13 - 16 Μαρτίου 2023, στην 1η συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, συγκροτήθηκε σε σώμα με την εξής σύνθεση:

Συνελήφθη άνδρας για πρόκληση πυρκαγιάς στην περιοχή «Πλατιά Άμμος» του Δήμου Αγιάς

Συνελήφθη, σήμερα, Τετάρτη 29 Μαρτίου στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ. Π.Υ.Ν. Λάρισας, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή «Πλατιά Άμμος» του δήμου Αγιάς Λάρισας.

Ψήφισμα Κοινής Γενικής Συνέλευσης των Φοιτητικών Συλλόγων «Δ.Ε.ΞΥ.Σ.» & «Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής»

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, ώρα 13:30’, πραγματοποιήθηκε έκτακτη Κοινή Γενική Συνέλευση των φοιτητικών συλλόγων «Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού» & «Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής».

230.000 ευρώ για δράσεις πυροπροστασίας από το ΥΠ.ΕΣ. σε 6 Δήμους του Νομού Καρδίτσας

Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, κατανέμεται ποσό ύψους 23,14 εκατ. ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (Κ.Α.Π.) σε 332 Δήμους της χώρας για κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ