.
.
.
.
.

Σάββατο, 01 Απριλίου 2023

Καιρός ν. Καρδίτσας: Σημαντικές βροχοπτώσεις αναμένονται από το βράδυ της Κυριακής (2/4)

Σημαντικές βροχοπτώσεις αναμένονται στην περιοχή μας από τις βραδινές ώρες της Κυριακής (2/4) και για τις επόμενες 18 ώρες σύμφωνα με τα προγνωστικά μοντέλα.

Β' Εθνική μπάσκετ: Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στον 3ο όμιλο - Τα ζευγάρια για play off και play out

Έπεσε το απόγευμα του Σαββάτου (1/4) η αυλαία της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β' Εθνικής με την Αναγέννηση στον 3ο όμιλο να καλείται να παίξει για την παραμονή της στην κατηγορία αντιμετωπίζοντας τον Ναύαρχο Βότση "κουβαλώντας" οι δύο ομάδες μαζί τους από μία νίκη στην κανονική περίοδο.

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Κυριακή (2/4) σε τμήμα της Καρδίτσας καθώς και σε πολλές περιοχές του ν. Καρδίτσας

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 σε τμήμα της Καρδίτσας καθώς και σε πολλές κοινότητες και οικισμούς του ν. Καρδίτσας όπως γνωστοποίησε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Συναυλία Βυζαντινής Μουσικής στο Μητροπολιτικό Ναό στη μνήμη των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών (+Φωτο +Βίντεο)

Με μια ιδιαίτερη εκδήλωση που διοργάνωσε το απόγευμα του Σαββάτου (1/4) στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγ. Κων/νου και Ελένης η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων τίμησε τη μνήμη των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών με τα τρένα.

Ανακοίνωση του Ε.Ο.Δ.Υ. σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν σε τρία κρούσματα λοίμωξης από αιμολυτικό στρεπτόκοκκο

Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν σε τρία κρούσματα λοίμωξης από αιμολυτικό στρεπτόκοκκο της ομάδας Α (GAS) που κατέληξαν και που δηλώθηκαν από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC) θα θέλαμε να τονίσουμε τα εξής:

Ποδηλατικό event και service… συμμετοχή σε αγώνα μηχανοκίνητων στη λίμνη Πλαστήρα

Αποφάσεις που θα βάλουν τη λίμνη Πλαστήρα στο πλαίσιο αγωνιστικών εκδηλώσεων δύο και τεσσάρων τροχών πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο στην τελευταία συνεδρίασή του.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ