.
.
.
.
.

Τρίτη, 11 Απριλίου 2023

10 προσληφθέντες εργάτες για 5 ημερομίσθια τον Απρίλιο στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Τις 10 προσλήψεις εργατών για 5 ημερομίσθια το μήνα Απρίλιο γνωστοποίησε με απόφασή του ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Π. Νάνος μετά από σχετική πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για συνολικά έως 10 άτομα που προηγήθηκε.

Θ. Σκάρλος: Οι πληγές από τον "Ιανό" απαιτούσαν μεγαλύτερη χρηματοδότηση - Σημαντικό πρόβλημα με το κοιμητήριο Καρποχωρίου

Θέματα που προέρχονται από την εποχή του "Ιανού" απασχόλησαν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων την Μεγάλη Τρίτη.

Μπάμπης Παπαδόπουλος: «Οι συνταξιούχοι αγρότες δεν ζουν με ψίχουλα»

Συνεχίζοντας τις καθημερινές του επαφές με πολίτες ο πρώην Δήμαρχος Σοφάδων και υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μπάμπης Παπαδόπουλος επισκέφτηκε τον Βλοχό και την Πασχαλίτσα.

Σοβαρή εμπλοκή διαφράφεται στο έργο της παράκαμψης της Καρδίτσας

Σοβαρή εμπλοκή στην υλοποίηση του έργου «Παράκαμψη πόλεως Καρδίτσας: Κατασκευή τμήματος από έξοδο προς Αγιοπηγή έως έξοδο προς Μητρόπολη διαπιστώνει η Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην εισήγησή της προς την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τη χορήγηση παράτασης της προθεσμίας ολοκλήρωσης των εργασιών μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2023, η οποία και εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία στην σημερινή (11/4) της συνεδρίαση, μειοψηφούντος του επικεφαλής της ΛΑΣ κ. Τσιαπλέ.

Ιταλία: Κατάσταση έκτακτης ανάγκης, διάρκειας έξι μηνών, για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού και του προσφυγικού

Η ιταλική κυβέρνηση, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, αποφάσισε την κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης, διάρκειας έξι μηνών, για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού και του προσφυγικού.

Το Νερό - Συνεργασία του ΓΕΛ Παλαμά με το Τοεβ Ταυρωπού

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του σχολείου μας στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα: Σχολεία πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και με  αφορμή την 22 Μαρτίου ως παγκόσμια ημέρα του νερού, υποδεχτήκαμε τους συνεργάτες του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων Ταυρωπού Καρδίτσας για την διενέργεια ομιλίας με θέμα: Το νερό, η πολυτιμότερη χημική ουσία.

Πρόκληση για δημόσιο απολογισμό προς τον δήμαρχο Σοφάδων, από την μείζονα μειοψηφία

Την πρόθεσή του να προκαλέσει συνεδρίαση όπου η Δημοτική Αρχή θα υποχρεωθεί να προβεί σε δημόσιο απολογισμό, εξέφρασε στο Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων ο κ. Φαλούτσος το απόγευμα της Μ. Τρίτης 11 Απριλίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ