.
.
.
.
.

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023

Σωτηρία Μπακαλάκου: "Έχουμε ανάγκη απο ένα Κράτος σύμμαχο με τον Πολίτη"

Τα Γεφύρια, την Αγία Τριάδα και το Προάστιο επισκέφτηκε η υποψήφια βουλευτής Σωτηρία Μπακαλάκου, στο δρόμο προς τις κάλπες της 21ης Μαΐου, μεταφέροντας μήνυμα για ισχυρή εκπροσώπηση των υγιών προοδευτικών δυνάμεων. που εκφράζει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κίνημα Αλλαγής, στη νέα Βουλή.

Γ Εθνική μπάσκετ: Πρόκριση για το Γ.Σ. Σοφάδων στον τελικό των Play Off

Η ομάδα του Γ.Σ. Σοφάδων απέκλεισε τα Τρίκαλα "σπάζοντας" την έδρα για 2η φορά αντίθετα οι Τιτάνες παρά τη μεγάλη προσπάθεια δέχθηκαν την 3η ήττα από τον Αλμυρό και ολοκλήρωσαν τη φετινή τους παρουσία.

Επίσκεψη στο Γηροκομείο Τρικάλων από τον Σύλλογο Αργιθεατών Τρικάλων

Στις 12-4-2023 η Πρόεδρος του Συλλόγου με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου επισκέφθηκαν το Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών που βρίσκεται στα Μ. Καλύβια εν όψει της γιορτής του Πάσχα.

Δωρεά 10 στολών στη Φιλαρμονική του Δήμου Καρδίτσας από το Επιμελητήριο (+Βίντεο)

Μία ακόμα συμβολική όσο και σημαντική δωρεά πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Καρδίτσας που υλοποιώντας σχετική απόφαση του Δ.Σ. αγόρασε και διέθεσε στη Φιλαρμονική του Δήμου Καρδίτσας 10 στολές (παντελόνι- σακάκι με τα διακριτικά) τις οποίες και παρέδωσε το απόγευμα της Μ. Τετάρτης στον αρχιμουσικό- μαέστρο της Φιλαρμονικής κ. Νικ. Μπανιά.

Υπεγράφη η σύμβαση για την αναβάθμιση υποδομών σε Αγναντερό, Ριζοβούνι, Κρανιά, Μαγούλα και Παλαιοχώρι

Στο Δημαρχείο Μουζακίου υπεγράφη σήμερα (Μ. Τετάρτη 12/4/2023), μεταξύ του Δημάρχου Δ. Μουζακίου Θεοφάνη Στάθη και του Αναδόχου, η σύμβαση για την εκτέλεση του μεγάλου έργου προϋπολογισμού 226.240 ευρώ, (από ΣΑΤΑ), για αναβάθμιση υποδομών στη Δημοτική Ενότητα Παμίσου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ