.
.
.
.
.

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023

ΗΠΑ: Κατακλυσμιαίες βροχές στη Φλόριντα προκαλούν το κλείσιμο διεθνούς αεροδρομίου

Κατακλυσμιαίες βροχές στη Φλόριντα προκάλεσαν πλημμύρες σήμερα στη μητρόπολη του Μαϊάμι, υποχρεώνοντας τις αρχές να κλείσουν τα σχολεία και, τουλάχιστον έως αύριο το πρωί, το διεθνές αεροδρόμιο του Φορτ Λοντερντέιλ.

Μόντε Κάρλο Μάστερς: «Βόμβα»... Μουζέτι απέκλεισε τον Τζόκοβιτς

Τη μεγαλύτερη έκπληξη στο τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο έκανε το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης ο Λορέντσο Μουζέτι, ο οποίος στην φάση των «16» απέκλεισε το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά από αγώνα που διεξήχθη σε δύο δόσεις, λόγω της βροχής που διέκοψε το παιχνίδι.

Σκιάθος: Σύλληψη 2 ανδρών για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, σήμερα (13-04-2023) το πρωί στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, -2- άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων Β. Γιαγιάκο για το Γεωπάρκο Μετεώρων - Πύλης

Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλη Γιαγιάκο είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός με θέμα το Γεωπάρκο Μετεώρων – Πύλης και το συντονισμό των ενεργειών που απαιτούνται για την αναγνώρισή του ως Παγκοσμίου Γεωπάρκου της UNESCO.

ΔΥΠΑ: Καταβλήθηκε το εκπαιδευτικό επίδομα 1.000 ευρώ σε 20.917 ανέργους, που πιστοποιήθηκαν για την απόκτηση ψηφιακών και πράσινων δεξιοτήτων

Ξεκίνησε, την περασμένη εβδομάδα, η καταβολή του εκπαιδευτικού επιδόματος έως 1.000 ευρώ σε ανέργους, που ολοκλήρωσαν με επιτυχία προγράμματα κατάρτισης της επιλογής τους και πιστοποιήθηκαν σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες, όπως ανακοίνωσε η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) στις 17 Μαρτίου 2023.

ΟΠΕΚΑ: Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21, Επίδομα Παιδιού

Ο ΟΠΕΚΑ γνωστοποίησε ότι σήμερα 13 Απριλίου 2023 άνοιξε και λειτουργεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 – Επίδομα Παιδιού –  προκειμένου οι δικαιούχοι  που δεν έχουν ακόμη υποβάλει αίτηση για το έτος 2023 να υποβάλουν  και να ξεκινήσει η διαδικασία της καταβολής της 2ης δόσης

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: "Να αποζημιωθούν άμεσα και πλήρως όλοι οι αγρότες που έπαθαν ζημιές και για την απώλεια εισοδήματος"

Κάτω από τους αγώνες των βιοπαλαιστών αγροτών της προηγούμενης περιόδου, η κυβέρνηση είχε δεσμευτεί ότι θα δώσει αποζημιώσεις για ζημιές που έπαθαν σε διάφορα προϊόντα και κάλυψη του χαμένου εισοδήματος των παραγωγών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ