.
.
.
.

Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023

Καρδίτσα: Σε κλίμα κατάνυξης η περιφορά και η συνάντηση των Επιταφίων στην κεντρική πλατεία (+Φωτο +Βίντεο)

«Ἡ ζωὴ ἐν τάφῳ, κατετέθης Χριστέ, καὶ Ἀγγέλων στρατιαὶ ἐξεπλήττοντο συγκατάβασιν δοξάζουσαι τὴν σήν…» και όλα τα υπόλοιπα υπέροχα Εγκώμια του Επιτάφιου Θρήνου, αντήχησαν την κεντρική πλατεία της Καρδίτσας το βράδυ της Μ. Παρασκευής,

Ευχές της υποψήφιας Βουλευτή Σωτηρίας Μπακαλάκου για το Πάσχα

Φως και Ελπίδα. Ανάταση ψυχής, συγχορδία χρωμάτων και συναισθημάτων. Η Ανάσταση του Θεανθρώπου ανταμώνουν με την αναγέννηση της φύσης και ξορκίζουν το σκοτάδι. Η ζωή νικά το θάνατο, το καλό υπερισχύει του κακού, η αγάπη πλατειάζει την αγκαλιά της και εκτοπίζει το μίσος.

Κακή εμφάνιση για Τσιτσιπά και αποκλεισμός στα προημιτελικά του Monte Carlo Masters

Η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Monte Carlo Masters σταμάτησε στα προημιτελικά, με τον Αμερικανό Τέιλορ Φριτζ να είναι εντυπωσιακός επικρατώντας 2-0 σετ του Έλληνα πρωταθλητή και να παίρνει δίκαια το εισιτήριο για τους "4" του τουρνουά.

«Κόλλησε» στον παραλίμνιο Μορφοβουνίου τουριστικό λεωφορείο - Επιστρατεύτηκε φορτωτής για τον απεγκλωβισμό του (+Φωτο)

Μία λάθος επιλογή δρόμου, έβαλε σε περιπέτειες τον οδηγό και τους επιβάτες τουριστικού λεωφορείου, στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα.

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας επισκέφθηκε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας Ρούσσου, πραγματοποίησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας, ο οποίος συναντήθηκε με το Διοικητή, Συνταγματάρχη Ελευθέριο Καλλέ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ