.
.
.
.
.

Δευτέρα, 17 Απριλίου 2023

Εμβολιασμοί COVID-19: Λιγότεροι από 120 σε δύο μήνες στο ν. Καρδίτσας - Κλείνουν σταδιακά τα εμβολιαστικά κέντρα

Επτά περίπου εβδομάδες πέρασαν, από την τελευταία καταγραφή του KarditsaLive.Net, της εμβολιαστικής κίνησης, κατά του COVID-19, στο νομό Καρδίτσας και όλο αυτό το διάστημα οι εμβολιασμοί δεν ξεπέρασαν τους 120.  

Δημοπρατούνται κατασκευαστικές εργασίες στην αίθουσα τελετών του Α’ νεκροταφείου Παλαμά

Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Παλαμά εγκρίθηκε η μελέτη και τα τεύχη δημοπράτησης για την εκτέλεση εργασιών στην αίθουσα τελετών του Α’ νεκροταφείου Παλαμά και, άμεσα, ξεκίνησε και η διαδικασία δημοπράτησης με την δημοσίευση της προκήρυξης του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού.

Αλέξης Γεωργούλης: Αίτημα άρσης της ευρωβουλευτικής μου ασυλίας και παραίτησης από την Ευρω - ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

Αίτημα άρσης της ευρωκοινοβουλευτικής του ασυλίας και παραίτησης του από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπέβαλλε ο Αλέξης Γεωργούλης.

ΗΠΑ: Ακυρώθηκε η εκτόξευση της πρώτης πτήσης του συστήματος πυραύλων Starship στο διάστημα

Η εταιρία SpaceX του Ίλον Μασκ ανέβαλε την πολυαναμενόμενη εκτόξευση του ισχυρού νέου διαστημικού πυραύλου της Starship, καθυστερώντας την πρώτη μη επανδρωμένη δοκιμαστική πτήση του οχήματος στο διάστημα.

Δημ. Παπακώστας: "Ζητείται Γιατρός από 15-10-22 για Ιατρείο Βραγκιανών: 7 μήνες εμπαιγμού και αναλγησίας!"

Τα θεσσαλικά Βραγκιανά το κεφαλοχώρι της κοιλάδας Αχελώου - έδρα της καποδιστριακής δημοτικής ενότητας - με μόνιμους κατοίκους , νέες οικογένειες και πολλούς ενεργούς ετεροδημότες , που γέμισαν τις εκκλησιές της μέρες του Πάσχα και άνω των 500 εκλογέων — παραμένει με κλειστό ιατρείο και χωρίς γιατρό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ