.
.
.
.
.

Κυριακή, 02 Απριλίου 2023

Γιορτή του Αθλητισμού της Καρδίτσας (+Φωτο +Βίντεο)

Πραγματική γιορτή του Αθλητισμού αποτέλεσε η εκδήλωση που διοργάνωσε το απόγευμα της Κυριακής (2/4) στο Παυσίλυπο ο Δήμος Καρδίτσας και ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού (Δ.Ο.Π.Α.Κ.)  για τη βράβευση αθλητών και αθλητριών, βετεράνων, ομάδων, προπονητών, διαιτητών που διακρίθηκαν κατά τη διάρκεια του 2022.

Αγγλόφωνο ντοκιμαντέρ δύο επεισοδίων παρουσιάζει την αρχαία πόλη που βρίσκεται θαμμένη δίπλα στο Βλοχό (+Βίντεο)

Τα δύο επεισόδια του αγγλόφωνου ντοκιμαντέρ (με ελληνικούς υπότιτλους) που αφορά την θαμμένη πόλη στην περιοχή του Βλοχού του Δήμου Παλαμά, είχαμε να παρουσιάζονται σε δύο φάσεις το βράδυ του Σαββάτου (1/4) και της Κυριακής (2/4) μέσω του καναλιού του Time Team στο Youtube.

Γ' Εθνική μπάσκετ: Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος - Στα Play Off διεκδικούν την άνοδο Γ.Σ. Σοφάδων και Τιτάνες Παλαμά

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (2/4) το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής μπάσκετ με Γ.Σ. Σοφάδων και Τιτάνες να κλείνουν νικηφόρα την κανονική περίοδο.

Basket League: Καλή εμφάνιση στο Σ.Ε.Φ. για τον ΑΣΚ απέναντι στον αήττητο Ολυμπιακό (+Βίντεο)

Για ένα ημίχρονοο Α.Σ. Καρδίτσας έβαλε... δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 92-61 και έφτασαν τις 21 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στην Basket League, μία «στροφή» πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Επαναληπτικός διαγωνισμός για την ανόρυξη υδρευτικών γεωτρήσεων στην Δ.Κ. Μουζακίου

Για τρίτη φορά μπαίνει στην διαδικασία της δημοπράτησης, το έργο «Ανόρυξη υδρευτικών γεωτρήσεων προς αντικατάσταση υφιστάμενων στην Δ.Κ. Μουζακίου», προϋπολογισμού 97.150 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.

Τιμήθηκε στο Ανώγειο ο αγρότης – αγωνιστής Χρήστος Σάλτας

Τη μνήμη του αγρότη – αγωνιστή Χρήστου Σάλτα, πρώτου θύματος των γεγονότων της Θεσσαλικής εξέγερσης των Κολίγων του 1910, τίμησε ο Δήμος Σοφάδων σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 2 Απριλίου στο χώρο της πλατείας Ανωγείου, όπου δεσπόζει η προτομή του αγωνιστή.

Οι παραιτήσεις έφεραν αλλαγές στη σύνθεση του Δ.Σ. του Δ.Ο.Π.Α.Π. Σοφάδων - Ο Ιωάννης Κουτσομηλιάς νέος πρόεδρος

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιωάννης Κουτσομηλιάς ορίστηκε νέος πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Π. Σοφάδων όπως αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων στην τελευταία συνεδρίασή του.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ