.
.
.
.

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023

Κοζάνη: Ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση εργασιών συντήρησης στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων

«Δεν υπάρχουν ανησυχητικά ευρήματα στο σύνολο των τενόντων της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων μετά την ολοκλήρωση των εργασιών επιθεώρησης στα σημεία επαφής του καταστρώματος με τις απολήξεις των προβόλων της γέφυρας».

Σωτηρία Μπακαλάκου: "Αναπτυξιακό Σχέδιο για το Νομό Καρδίτσας"

Την ανάγκη δημιουργίας ενός αναπτυξιακού σχεδίου, με βραχυχρόνιους και μακροχρόνιους στόχους, και με την συμμετοχή και συνεργασία όλων των φορέων του νομού Καρδίτσας, επισήμανε στην ομιλία της η κα Μπακαλάκου.

Αγγελική Τεντολούρη στο Open: "Αποκλειστική ευθύνη της Κυβέρνησης η αισχροκέρδεια, χρειάζεται ρύθμιση χρεών"

Στο Open και την εκπομπή “Ανοιχτή Επικοινωνία» ήταν καλεσμένη σήμερα Παρασκευή 21/04, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Καρδίτσα και νομική σύμβουλος του πρώην Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Αγγελική Τεντολούρη.

Ξεκινά η διαδικτυακή εκπαίδευση των υποψήφιων Επιμελητών και Επιμελητριών για το πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς»

Ξεκινά από την Δευτέρα η διαδικτυακή εκπαίδευση των υποψήφιων Επιμελητών και Επιμελητριών για το πρόγραμμα «Νταντάδες της Γειτονιάς», προκειμένου ακόμα και όσοι/όσες δεν κατέχουν τα τυπικά προσόντα να μπορέσουν να εγγραφούν στο Μητρώο Επιμελητών του προγράμματος και να βρουν εργασία.

Ντε Μινόρ - Τσιτσιπάς 0-2: Κυριαρχικός ο Στέφανος προκρίθηκε στα ημιτελικά του Barcelona Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) επικράτησε 2-0 (6-4, 6-2) του Άλεξ Ντε Μινόρ (Νο19) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Barcelona Open, όπου θα αντιμετωπίσει τον Λορέντζο Μουσέτι (Νο20).

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ