.
.
.
.
.

Σάββατο, 22 Απριλίου 2023

Θυροκολλήθηκε το Προεδρικό Διάταγμα διάλυσης της Βουλής

'Αρχισε και επισήμως η προεκλογική περίοδος, καθώς θυροκολλήθηκε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου (22/4) στην ανατολική είσοδο του κοινοβουλίου, το Προεδρικό Διάταγμα διάλυσης της Βουλής και προκήρυξης εκλογών την 21η Μαΐου 2023.

Αναταραχή στην "Ελληνική Λύση" - Αποχωρούν από τα ψηφοδέλτια οι Βουλευτές Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου και Αντώνης Μυλωνάκης

Αναταραχή στην "Ελληνική Λύση" μετά και την αποχώρηση από τους συνδυασμούς του κόμματος δυο βουλευτών της Αναστασίας - Αικατερίνης Αλεξοπούλου και του Αντώνη Μυλωνάκη.

Ν. Ανδρουλάκης από την Καρδίτσα: «Να επιλέξουμε μαζί έναν νέο δρόμο μιας γενναίας αλλαγής» (+Φωτο +Βίντεο)

Προσκλητήριο προς τους πολίτες της Καρδίτσας να γυρίσουν την πλάτη στα διχαστικά όπως τα χαρακτήρισε μηνύματα που εκπέμπουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και να συστρατευτούν «για μια γενναία αλλαγή» με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ που «μπορεί να εγγυηθεί την κοινωνική δικαιοσύνη και τη γενναία αλλαγή»

Κώστας Τσιάρας: Διεκδικούμε ισχυρή εντολή για να συνεχίσουμε αυτήν την ανοδική πορεία για τον τόπο μας και την πατρίδα μας

«Διεκδικούμε τη θετική ψήφο των πολιτών για όσα σημαντικά πετύχαμε τα τελευταία χρόνια για την Καρδίτσα και την πατρίδα μας, για να πάμε τον Νομό μας και τη χώρα μας, ακόμα πιο μπροστά» είπε από τη Νεράιδα ο Κώστας Τσιάρας, στο πλαίσιο των επισκέψεων σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Καρδίτσας.

Στην Καρδίτσα ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κίνημα Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης (+Φωτο +Βίντεο)

Στην Καρδίτσα έφθασε νωρίς το μεσημέρι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κ. Νικ. Ανδρουλάκης, τον οποίο υποδέχθηκαν στο Παυσίλυπο ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος κ. Νικ. Σαλαγιάννης, ο Γραμματέας κ. Νικ. Γιανιάς και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Καρδίτσας, οι υποψήφιοι βουλευτές  κ.κ. Νικ. Ευθυμιάδης, Σωτ. Μπακαλάκου, Σωτ. Παπαγεωργίου και Χαρ. Παπαδόπουλος και μέλη του κόμματος.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ