.
.
.
.
.

Κυριακή, 23 Απριλίου 2023

Σωτήρης Παπαγεωργίου: "Προτεραιότητά μας η ανακούφιση της ελληνικής κοινωνίας από τα χρέη της πανδημίας και του υπερ-πληθωρισμού"

Επισκεπτόμενος τα χωριά: Ερμήτσι, Αστρίτσα, Λεύκη, Ορφανά, Φύλλο και Ιτέα, ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Καρδίτσας ανέδειξε εκτός των τοπικών προβλημάτων και την μεγάλη ανάγκη να προστατευθεί η λαϊκή ελληνική οικογένεια.

Μέχρι 25 Ιουλίου παρατάθηκε η προθεσμία ολοκλήρωσης της μελέτης παράκαμψης Σοφάδων

Ως τις 25 Ιουλίου 2023 θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η εκπόνηση της μελέτης παράκαμψης Σοφάδων σύμφωνα με την απόφαση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων - Τμήμα Συγκοινωνιακών Έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας,

Τιμήθηκε στο Μαυρομμάτι ο Γεώργιος Καραϊσκάκης (+Φωτο)

Ανήμερα της μεγάλης εορτής του Αγίου Γεωργίου σήμερα Κυριακή του Θωμά και στο Μαυρομμάτι ο Δήμος Μουζακίου, μέσω του Νομικού Προσώπου «Αθλητισμός Πολιτισμός Νεότητα», όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, με ιδιαίτερη λαμπρότητα, απέδωσε τιμές υπέρ του Αρχιστράτηγου της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 Γεωργίου Καραϊσκάκη, στη γενέτειρά του στο Μαυρομμάτι.

Γιώργος Κωτσός: «Να δώσουμε τα απαραίτητα εφόδια στα παιδιά μας να μείνουν στην Ύπαιθρο»

Το ζήτημα της ερημοποίησης των ορεινών περιοχών και γενικότερα της υπαίθρου έθιξε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κατά τη διάρκεια των επισκέψεων που πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου 22 Απριλίου στις Τοπικές Κοινότητες Νεράιδας – Σαρανταπόρου, Αμαράντου και Ραχούλας.

Ασημίνα Σκόνδρα: Πρόοδος και κανονικότητα ή πισωγύρισμα και περιπέτειες; - Πρόγραμμα επισκέψεων τη Δευτέρα 24 Απριλίου

Στις εκλογές της 21ης Μαίου, οι πολίτες με την ψήφο τους, θα δώσουν ηχηρή απάντηση στο αν επιθυμούν η Ελλάδα να πάει μπροστά ή πίσω. Αν επιλέγουν την εξέλιξη ή αν θα πέσουν στην παγίδα της αντίδρασης. Η λαϊκή ετυμηγορία και μόνο, είναι εκείνη που θα ρυθμίσει το μέλλον της χώρας και το δικό μας.

Με επιτυχία διαξάγονται οι αγώνες Πάλης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο κλειστό του Μουζακίου (+Φωτο)

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου άρχισε το Σάββατο (22/4) το απόγευμα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής πάλης εφήβων και Ελευθέρας πάλης εφήβων & νεανίδων (Κ20).

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ