.
.
.
.

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023

Θέμα ημερών ο καθαρισμός της κεντρικής πλατείας από τα συνθήματα των κινητοποιήσεων για τα Τέμπη

Δύο μήνες συμπληρώνονται σε λίγες ημέρες από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη, το οποίο στοίχισε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας, μεταξύ των οποίων  και δύο Καρδιτσιωτών του Βάιου Βλάχου και του Αναστάσιου Κουτσόπουλου.

Τέλης Αντωνίου: Ικανοποιητική η Πασχαλινή κίνηση στην αγορά της Καρδίτσας - Περίοδος αναμονής οι ημέρες ως τις εκλογές

Οι τελευταίοι εκδρομείς και ετεροδημότες της περιόδου του Πάσχα αναχώρησαν από την Καρδίτσα, με την πόλη να επιστρέφει σε φυσιολογικούς ρυθμούς και την αγορά  της πόλης να έχει μία αίσθηση ικανοποίησης από την κίνηση κατά την εορταστική περίοδο.

Ασημίνα Σκόνδρα: Κοινωνική πολιτική για όλους και την επόμενη τετραετία - Πρόγραμμα επισκέψεων την Τρίτη 25 Απριλίου

Ζεστό και φιλικό κλίμα συναντά στις επισκέψεις της στα χωριά και στις επαφές της με τους πολίτες η Ασημίνα Σκόνδρα, Υποψήφια Βουλευτής στο Νομό μας με την Νέα Δημοκρατία.

Παράταση προθεσμίας αποπεράτωσης εργασιών αποκατάστασης στο οδικό δίκτυο του Δ. Αργιθέας

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργιθέας δόθηκε δίμηνη παράταση για την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης ζημιών στο οδικό δίκτυο του Δήμου.

«Δωρεά Παναγιώτας Μπέλλου» στην Οφθαλμολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καρδίτσας (+Φωτο +Βίντεο)

Μια πολύ σημαντική δωρεά ενός σύγχρονου ιατρικού μηχανήματος παρέλαβε το Νοσοκομείο Καρδίτσας από έναν συμπατριώτη μας, ο οποίος θέλησε μ’ αυτόν τον τρόπο να τιμήσει την μνήμη της μητέρας του, η καταγωγή της οποίας είναι από το Καροπλέσι της Καρδίτσας.

Εκλογές 2023: Στις 20 Μαΐου ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού!

Δικαίωμα συμμετοχής στις βουλευτικές εκλογές 2023 εκτός Ελλάδος έχουν οι εκλογείς, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του εξωτερικού.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ