.
.
.
.
.

Τρίτη, 25 Απριλίου 2023

Εγκρίθηκαν μελέτες της πρότασης «Ανάδειξη Δικτύου Μονοπατιών, Ποδηλατοδρόμων και Χώρων Αναψυχής Δήμου Λίμνης Πλαστήρα»

Δύο μελέτες, καθώς και τα τεύχη δημοπράτησης ισάριθμων υποέργων που θα συμπεριληφθούν στο φάκελο της πρότασης με τίτλο «Ανάδειξη Δικτύου Μονοπατιών, Ποδηλατοδρόμων και Χώρων Αναψυχής Δήμου Λίμνης Πλαστήρα»,

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Απόφαση έγκρισης και υλοποίησης του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος Αγράφων

Την έγκριση και τις διαδικασίες υλοποίησης του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος Αγράφων, ενέκρινε, κατά πλειοψηφία, αλλά και με πολλές προεκλογικές αιχμές, το απόγευμα της Τρίτης (25/4) το Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα.

Π. Νάνος: Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκινά η αρδευτική περίοδος

Με αφορμή την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου στην περιφέρεια, για την διαχείριση των υδάτων ενόψει της αρδευτικής περιόδου, ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος, ενημερώνοντας το Δημοτικό Συμβούλιο, μίλησε για ξεκίνημα με τους χειρότερους οιωνούς.

Πρόγραμμα επισκέψεων Αριστοτέλη Σπάνια, υποψήφιου Βουλευτή Καρδίτσας με την Ν.Δ. για την Τετάρτη 26 Απριλίου

Ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αριστοτέλης Σπάνιας θα επισκεφτεί τις κάτωθι Τοπικές Κοινότητες του Νομού Καρδίτσας:

Παπαγεωργίου Σωτήρης: Δεσμευόμαστε να τιμήσουμε τον Αγρότη και την Αγρότισσα - Πρόγραμμα επισκέψεων 26-27/4

Επισκεπτόμενος τα χωριά: Λοξάδα, Κόμπελο, Παλαιοκκλήσι, Πασχαλίτσα και Κυψέλη ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό μας ανέπτυξε εκτός των άλλων και το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ για την παραγωγική ανασυγκρότηση της αγροτικής οικονομίας.

Βγήκε ο ανάδοχος στο έργο «Βελτίωση Αγροτικής οδοποιίας Δήμου Λίμνης Πλαστήρα»

Την κατακύρωση του διαγωνισμού για το έργο «Βελτίωση Αγροτικής οδοποιίας Δήμου Λίμνης Πλαστήρα» προϋπολογισμού 1.270.000 € με ΦΠΑ στον οικονομικό φορέα με την επωνυμία «ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ» που πρόσφερε μέση έκπτωση 34,76% ενέκρινε ομόφωνα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα στη σημερινή (25/4) της συνεδρίαση.

Διάλογος σε τέσσερις ερωτήσεις με την Ασημίνα Σκόνδρα και πρόγραμμα επισκέψεων για την Τετάρτη 26 Απριλίου

-Γιατί οι πολίτες πρέπει να εμπιστευθούν ξανά την Νέα Δημοκρατία;

-Η μεγάλη παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή έχει αποδείξει διαχρονικά ότι έχει ως γνώμονα το εθνικό συμφέρον και την ενότητα της κοινωνίας. Η ρητορική μας ποτέ δεν προκαλούσε διχασμό και πόλωση. Οι πολιτικές μας ποτέ δεν απέβλεπαν σε αποκλεισμούς.

Δήμος Αργιθέας: Υποβολή πρότασης για το εθνικό δίκτυο μονοπατιών και διαδρομών πεζοπορίας

Τρεις αποφάσεις που οδηγούν στην υποβολή πρότασης για ένταξη στο πρόγραμμα «Δημιουργία εθνικού δικτύου μονοπατιών και διαδρομών πεζοπορίας» πήρε η Οικονομική Επιτροπή του Δ. Αργιθέας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ