.
.
.
.
.

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023

1ο ΕΠΑΛ Σοφάδων - Ημερίδα με θέματα: "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενες Λοιμώξεις", "Αντισύλληψη & Σεξουαλική υγεία" και "Οι σχέσεις στην εφηβεία"

Την Τετάρτη 26 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ Σοφάδων, ημερίδα με θέματα : "Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενες Λοιμώξεις", "Αντισύλληψη & Σεξουαλική υγεία" και "Οι σχέσεις στην εφηβεία", με κύριο εισηγητή τον ειδικό μαιευτήρα - γυναικολόγο κ. Πασχάλη Μούσιο,

Αττική: Εγκληματική ομάδα "έβγαλε" πάνω από 600.000 ευρώ από κλοπές σε οικίες και εταιρείες

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπρατταν διακεκριμένες κλοπές σε οικίες και εταιρείες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Ψήφισμα του Εσπερινού Γυμνασίου - Λ.Τ. Καρδίτσας για το θάνατο του Παναγιώτη Σιώζιου

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Εσπερινού Γυμνασίου με Λ.Τ. Καρδίτσας, μετά τη γνωστοποίηση του πρόωρου και αδόκητου θανάτου του Παναγιώτη Σιώζιου -συναδέλφου και πρώην Διευθυντή του Σχολείου μας- συνήλθε στις 26 Απριλίου 2023 σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

Προς αντικατάσταση οι υδραυλικές εγκαταστάσεις του 4ου Γυμνασίου Καρδίτσας

Στην αντικατάσταση των υδραυλικών εγκαταστάσεων του 4ου Γυμνασίου Καρδίτσας που λόγω παλαιότητας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και συχνές διαρροές, θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα και ειδικότερα με το κλείσιμο του σχολείου για τις καλοκαιρινές διακοπές ο Δήμος Καρδίτσας.

Ανάγκη επίτευξης υψηλής εμβολιαστικής κάλυψης στην Ελλάδα για τον HPV

Η αξία του εμβολιασμού και η ανάγκη επίτευξης υψηλής εμβολιαστικής κάλυψης στην Ελλάδα για τον ιό HPV υπογραμμίστηκε από ειδικούς επιστήμονες κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμού.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ