.
.
.
.
.

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023

Το Σάββατο 29 Απριλίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιερέα Παύλου Κατή

Τελούμε το Σάββατο 29 Απριλίου 2023 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αστρίτσας Καρδίτσας 40ημερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του λατρευτού συζύγου, πατέρα, αδερφού και θείου, Ιερέως, Παύλου Κατή.

Ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 28 Απριλίου το "Πάρκο των Δεινοσαύρων" - 10.000 μαθητές έχουν ήδη κλείσει επίσκεψη

Μεταξύ των διάφορων θεμάτων που συζητήθηκαν προς το τέλος της συνεδρίασης του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας το απόγευμα της Παρασκευής 28 Απριλίου ήταν και το Πάρκο των Δεινοσαύρων που ανοίγει τις πύλες του στο Παυσίλυπο.

Τις θέσεις των κομμάτων για τις ΜμΕ και την ανάπτυξη του νομού θα ζητήσει το ΕΒΕ

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου έχει ξεκινήσει και καθώς απομένει λιγότερο από ένας μήνας πριν το ραντεβού με την κάλπη το Επιμελητήριο Καρδίτσας στην συνεδρίαση της Πέμπτης (27/6) αποφάσισε να σταλεί επιστολή στα κόμματα για να παρουσιάσουν τις θέσεις τους για την οικονομία και την επιχειρηματικότητα και κυρίως για το τι προβλέπει το πρόγραμμά τους για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και την τοπική ανάπτυξη.

Τ.Ε. Καρδίτσας ΚΚΕ: Εκδήλωση για τις θέσεις του ΚΚΕ για το νερό

Η ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση την Παρασκευή 28 Απριλίου στις 8.00 μ.μ. στην αίθουσα της ΠΕΔ (Πρώην ΤΕΔΚ) Μ. Αλεξάνδρου 14 2ος όροφος με θέμα: «ΩΣ ΕΔΩ! ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ».

Το Σάββατο 29 Απριλίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Βαΐας Ζαφείρη

Τελούμε το Σάββατο 29 Απριλίου  2023 στον Ιερό Ναό Αγίου Σεραφείμ Ψαθοχώρας Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας συζύγου, μητέρας και γιαγιάς Βαΐας Ζαφείρη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ