.
.
.
.
.

Σάββατο, 29 Απριλίου 2023

Κ. Αγόρης: "Οι εξαγγελίες Μητσοτάκη δεν κόβουν εισιτήρια"

Η πολιτική Μητσοτάκη έχει δοκιμαστεί στην πράξη. Μέσα σε τέσσερα χρόνια βύθισε τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις στην ακρίβεια, στα χρέη και στη μείωση των εισοδημάτων.

Η Καρδίτσα υποδέχθηκε την Τιμία Κάρα του Πολιούχου της Αγίου Σεραφείμ (+Φωτο +Βίντεο)

Πανηγυρικά και με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια η Καρδίτσα υποδέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 29 Απριλίου, την Τιμία Κάρα του Αγίου Ιερομάρτυρα Σεραφείμ, Πολιούχου και προστάτη της.

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

O Παναγιώτης Δουδωνής, γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που ανακοινώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 29 Απριλίου.

Εκλογές 2023: Στα 37.500 ευρώ το όριο των εκλογικών δαπανών για τους υποψήφιους Βουλευτές ν. Καρδίτσας

Με απόφαση του υπογράφει η Υπουργός Εσωτερικών Καλλιόπη Σπανού έγινε ο προσδιορισμός για κάθε εκλογική περιφέρεια του ανώτατου επιτρεπόμενου ορίου εκλογικών δαπανών για κάθε υποψήφιο βουλευτή.

Α. Σκόνδρα: "Να πει κάποιος στον ΣΥΡΙΖΑ ότι οι πολίτες θυμούνται" - Πρόγραμμα επισκέψεων την Κυριακή (30/4)

Η παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία, δεν ήταν έκπληξη για κανέναν! Όπως πάντα, εκτός τόπου και χρόνου!

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ: Με ΗΠΑ, Ν. Ζηλανδία και Ιορδανία κληρώθηκε η Εθνική ομάδα

Σε μια λαμπρή τελετή στο «Araneta Coliseum» της Μανίλα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, που θα διεξαχθεί 25 Αυγούστου με 10 Σεπτεμβρίου σε Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ινδονησία.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ