.
.
.
.
.

Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023

ΕΠΣ Καρδίτσας: Αναβολή του αγώνα Ταυρωπός - Κρανέα λόγω πένθους

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος γίνεται γνωστό ότι ο προγραμματισμένος  αγώνας  της A΄ Ερασιτεχνικής μεταξύ των ομάδων Α.Ο ΤΑΥΡΩΠΟΣ – Α.Ο ΚΡΑΝΕΑΣ του Σαββάτου 8-4-2023 με ώρα έναρξης 16:30 ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ  λόγω πένθους. 

«Συν» 153 θέσεις στο ισοζύγιο μισθωτής εργασίας τον Φεβρουάριο στο Ν. Καρδίτσας

Κατά 153 αυξήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2023 οι θέσεις μισθωτής εργασίας στο Νομό Καρδίτσας, δίνοντας τέλος σε ένα αρνητικό τρίμηνο καθώς το ισοζύγιο του Ιανουαρίου είχε κλείσει με «απώλειες 261 θέσεων, έναντι 43 θέσεων μισθωτής εργασίας που χάθηκαν το Δεκέμβριο και 247 θέσεις που είχαν χαθεί τον Νοέμβριο.

Μπάμπης Παπαδόπουλος: «Ήρθε η ώρα να ξεμπλοκάρουν τα έργα του Αχελώου, του Σμοκόβου και του Φράγματος Μουζακίου»

Συνεχίζοντας τις καθημερινές του επαφές με πολίτες ο πρώην Δήμαρχος Σοφάδων και υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μπάμπης Παπαδόπουλος επισκέφτηκε την Ιτέα και το Καλλιφώνι.

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: "Παγκόσμια ημέρα υγείας αλλά το μακρινό Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών, του Δήμου Αργιθέας, χωρίς γιατρό από τον περασμένο Οκτώβρη!"

Οι κάτοικοι των ορεινών και απομακρυσμένων χωριών της Δ.Ε Αχελώου του Δήμου Αργιθέας Καρδίτσας, θα είδαν και θα άκουσαν σήμερα στα ΜΜΕ, ότι η 7η Απρίλη, είναι παγκόσμια ημέρα υγείας.

'Ασκηση ετοιμότητας αστικής πυρκαγιάς σε επιχείρηση στο Μουζάκι πραγματοποιήθηκε από τις Π.Υ. ν. Καρδίτσας

Με επιτυχία στέφθηκε η μεγάλη «άσκηση ετοιμότητας αστικής πυρκαγιάς» που πραγματοποιήθηκε σήμερα (Παρασκευή 7/4/2023) το πρωί σε επιχείρηση επεξεργασίας ξύλου και κατασκευής επίπλων, λίγο έξω από το Μουζάκι.

Υπεγράφη το συμβόλαιο αγοράς οικοπέδου με οικία που θα στεγάσει το Αρχαιολογικό – Λαογραφικό Μουσείο Μουζακίου

Ευόδωσαν τελικά οι επίπονες προσπάθειες της Διοίκησης του Δήμου Μουζακίου να αποκτήσει μόνιμη στέγη το Αρχαιολογικό – Λαογραφικό Μουσείο Μουζακίου.

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: "Να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι στα Κέντρα Κοινότητας και να προσληφθεί μόνιμο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων που λείπει"

Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας, καταγγέλλει την απαράδεκτη πολιτική υποστελέχωσης των Κέντρων Κοινότητας και της εργασιακής ομηρίας των εργαζόμενων σ’ αυτά, που εφαρμόζουν διαχρονικά οι κυβερνήσεις, η περιφερειακή αρχή και οι δημοτικές αρχές.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ