.
.
.
.
.

Σάββατο, 08 Απριλίου 2023

Χρυσούλα Κατσαβριά - Σιωροπούλου: "Το μεγάλο «φαγοπότι» στην υγεία, περιλαμβάνει στα «ορεκτικά» και το Δημόσιο Νοσοκομείο Καρδίτσας!"

Το αίτημα για ασφάλεια και προστασία της ανθρώπινης ζωής προϋποθέτει ένα ισχυρό και δωρεάν Εθνικό Σύστημα Υγείας, προσβάσιμο σε όλους.

Τεράστιος ΑΣΚ γύρισε τον αγώνα απέναντι στον Ιωνικό και ανανέωσε τη συμμετοχή του στην Basket League! (+Φωτο +Βίντεο)

Μια σπουδαία χρονιά για τον ΑΣΚ στη Basket League για πρώτη φορά στην ιστορία των ομαδικών ανδρικών αθλημάτων του ν. Καρδίτσας ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (8/4) με τον καλύτερο τρόπο απέναντι στον Ιωνικό.

Παρέμβαση της Τ.Ε. Καρδίτσας του ΚΚΕ στο Σιδηροδρομικό Σταθμό: «Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί» (+Φωτο +Βίντεο)

Κινητοποίηση στο χώρο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Καρδίτσας κατά την άφιξη της αμαξοστοιχίας 887 από Καλαμπάκα-Τρίκαλα με προορισμό την Αθήνα πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου η Τομεακή Επιτροπή Καρδίτσας του ΚΚΕ με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ημερών από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών που στοίχισε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας.

Μυτιλήνη: Νεκρή 30χρονη από εγκαύματα - Έκαιγε κλαδιά σε ελαιόκτημα

Μια 30χρονη γυναίκα μητέρα ενός παιδιού κάηκε ζωντανή σήμερα Σαββάτο (8/4) αργά το μεσημέρι, ενώ έκαιγε κλαδιά σε ελαιόκτημα στην περιοχή των Μυστεγνών στην ανατολική Λέσβο.

"Σκούπισε" τον Ναύαρχο Βότση και ανανέωσε το εισιτήριο συμμετοχής στη Β' Εθνική η Αναγέννηση!

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η χρονιά για την ομάδα μπάσκετ της Αναγέννησης που παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε μέσα στη σεζόν κατάφερε να κρατηθεί στην κατηγορία, "σκουπίζοντας" με 2-0 στα play out την ομάδα του Ναύαρχου Βότση.

Εξιχνιάστηκαν 16 κλοπές από Λάρισα και Τύρναβο - Συνελήφθη ένας άνδρας

Εξιχνιάστηκαν, κατόπιν μεθοδικής έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, 16 κλοπές, από τις οποίες 14 τετελεσμένες και 2 απόπειρες, που διαπράχθηκαν στο κέντρο της Λάρισας, στην ευρύτερη περιοχή της πόλης και στον Τύρναβο.

Έλεγχοι ευρωπαϊκών υπηρεσιών για τους κανόνες υγιεινής σε επιχειρήσεις τυροκομικών προϊόντων στη Θεσσαλία

Έλεγχοι σε δεκάδες επιχειρήσεις παραγωγής τυροκομικών προϊόντων πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε όλη τη Θεσσαλία προκειμένου να διαπιστωθεί η τήρηση των διεθνών κανόνων υγιεινής όπως προβλέπεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ