.
.
.
.

Κυριακή, 09 Απριλίου 2023

Νίκη για τους Τιτάνες και ήττα για Γυμναστικό Σοφάδων - Όλα θα κριθούν στο τελευταίο παιχνίδι

Μια νίκη και μια ήττα για τις ομάδες μας στα Play Off της Γ Εθνικής το απόγευμα της Κυριακής (9/4) και με τον τρόπο που ήρθαν τα αποτελέσματα οι αναμετρήσεις έγιναν 2-2 και όλα θα κριθούν στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς.

Το δίκαιο, το νόμιμο και η ενημέρωση για το ...παντεσπάνι που δεν έγινε από το Δήμαρχο Καρδίτσας

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας της Τρίτης 4 Απριλίου κατατέθηκε επίκαιρο ερώτημα από τον ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κων. Ξυλομένο αναφορικά με το δημοσίευμα του KarditsaLive.Net για την κατάσταση πολιτικής προστασίας που περιήλθε εκ νέου τμήμα του Δήμου Καρδίτσας και συγκεκριμένα η Δ.Ε. Ιτάμου.

Παρέμβαση του "Άνεμου Αλλαγής" με κλιματιστικές μονάδες στον Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου, στον Άγιο Αθανάσιο Λαμπερού

Διαχρονικό και πάγιο αίτημα του ιερέα, των επιτρόπων και του ποιμνίου του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου στον Άγιο Αθανάσιο Λαμπερού ήταν ο εξοπλισμός του με κλιματιστικές μονάδες για κάλυψη των αναγκών του, τόσο τους χειμερινούς, όσο και τους θερινούς μήνες!

Αγορή (Ρούλα Κουκουμτζή): "Αυτή είμαι"

Για όσους δεν με γνωρίζουν θα παραθέσω κάποια βιογραφικά στοιχεία και θα εξηγήσω τι με ώθησε να αυτοπροταθώ ως υποψήφια βουλευτής στο Νομό ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ με τον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Καρδίτσα: Υλικές ζημιές υπέστησαν αποθηκευτικοί χώροι επιχείρησης μετά από πυρκαγιά (+Φωτο)

Πυρκαγιά σε αποθηκευτικό χώρο εταιρείας στον 1ο και 2ο όροφο πολυκατοικίας σημειώθηκε τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής (9/4) στην Καρδίτσα.

4ήμερη Περιβαλλοντική - Πολιτιστική επίσκεψη του 5ου Γυμνασίου Καρδίτσας στη «Μεσσηνιακή γη»

Στα πλαίσια των σχολικών προγραμμάτων και συγκεκριμένα ενός πολιτιστικού με θέμα: «Μεσσηνία….Το παρελθόν ζωντανεύει στο παρόν» και ενός  περιβαλλοντικού με θέμα: «Μάνα-ελιά: η ελιά δώρο ζωής και πολιτισμού»  και αρχηγό την κ. Καβάλλα Αφροδίτη ΠΕ01 και συνοδούς  καθηγητές κ. Πούλιου Αλεξάνδρα ΠΕ02, κ Παππά Ευαγγελία ΠΕ02 και κ. Αθανασίου Κων/νο  οι μαθητές/τριες του 5ου Γυμνασίου Καρδίτσας 37 στο σύνολο τους που συμμετείχαν στο πρόγραμμα   επισκέφθηκαν το Ν. Μεσσηνίας και την πρωτεύουσα Καλαμάτα, μια πόλη ιστορική και με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική.

«Μουδιασμένη» η ζήτηση καταλυμάτων στη λίμνη Πλαστήρα ενόψει Πάσχα

Κατώτερη του αναμενομένου είναι η ζήτηση καταλυμάτων στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα, ενόψει του εορτών του Πάσχα, γεγονός που προκαλεί ένα προβληματισμό στους επαγγελματίες της περιοχής.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ