.
.

Δευτέρα, 01 Μαΐου 2023

Έκδοση άδειας και δημοπράτηση «περιμένει» η περίφραξη των καπναποθηκών

Σε ένα περίπου μήνα συμπληρώνεται ένας χρόνος από μία ιδιαίτερα δυσάρεστη στιγμή για την πόλη και τον νομό γενικότερα και συγκεκριμένα η καταστροφή, λόγω πυρκαγιάς, της καπναποθήκης που στέγαζε τα εκθέματα για το μουσείο καπνού.

Στασιμότητα στη λήψη απόφασης για τον τρόπο είσπραξης οφειλών από τη ΔΕΥΑ Παλαμά - Πλησιάζουν το 1 εκατ. οι ληξιπρόθεσμες

Σημαντική και ταυτόχρονα επιβαρυντική για τα οικονομικά της ΔΕΥΑ Παλαμά εκκρεμότητα, παραμένει η είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών, σύμφωνα με την Διευθύντρια της Δημοτικής Επιχείρησης και την εισήγηση που έκανε προς το Διοικητικό Συμβούλιο.

«Προσγειώθηκε» πριν «απογειωθεί» η επένδυση με τα αερόστατα στη λίμνη Πλαστήρα

Οι δυσκολίες που παρουσιάστηκαν από την πρώτη στιγμή σε διάφορα ζητήματα αδειοδοτήσεων, αποθάρρυναν τον επιχειρηματία που ήθελε να επενδύσει σε δραστηριότητες με αερόστατα στη λίμνη Πλαστήρα, και η ιδέα εγκαταλείφθηκε πριν ξεκινήσει η υλοποίησή της.

Ν.Ε. Καρδίτσας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία: Περιοδείες κλιμακίων υποψηφίων βουλευτών την Τρίτη 2 Μαΐου

Κλιμάκιο με τους υποψηφίους Βουλευτές, Νίκο Μιχαλάκη, Αγγελική Τεντολούρη  και Αγορή (Ρούλα) Κουκουμτζή θα περιοδεύσει την Τρίτη, 2 Μαΐου σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κώστας Τσιάρας: "Επιλύεται το πρόβλημα με την καθυστέρηση αποκατάστασης των βλαβών και δολιοφθορών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης"

Επιλύεται το πρόβλημα που ανέκυψε, με την καθυστέρηση αποκατάστασης των βλαβών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης σε περιοχές του νομού μας, λόγω των συνεχιζόμενων κλοπών και καταστροφών μετασχηματιστών, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ κ. Κώστας Τσιάρας, κατά την περιοδεία του στο Γραμματικό, τον Άγιο Βησσάριο, τα Γεφύρια, το Ν. Ικόνιο και το Καππαδοκικό.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ