.
.

Κυριακή, 21 Μαΐου 2023

Στο 96,32% των εκλογικών τμημάτων στην Π.Ε. Καρδίτσας καταλαμβάνει 2 έδρες η Ν.Δ., 1 ο ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. και 1 το ΠΑΣΟΚ

Με την ενσωμάτωση στο 96,32% σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα που δίνει το Υπουργείο Εσωτερικών η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 46,31%.

Εκλογές 21ης Μαΐου: Δείτε τα αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα σε 280 από τα 299 στην Π.Ε. Καρδίτσας

Ολοκληρώνεται σταδιακά η ενσωμάτων όλων των εκλογικών τμημάτων στην Π.Ε. Καρδίτσας με τη Νέα Δημοκρατία να καταγράφει ποσοστό 46,32%.

Σωτ. Παπαγεωργίου: Ξεκινά η αναγέννηση της χώρας - Το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο αντίπαλος της Ν.Δ. (+Βίντεο)

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε αργά το βράδυ των εκλογών ο κ. Παπαγεωργίου, που είναι ο πρώτος σε σταυρούς από πλευράς ΠΑΣΟΚ και όπως όλα δείχνουν εκλέγεται βουλευτής

Εκλογές 21ης Μαΐου: Ζωντανή ενημέρωση για τα αποτελέσματα των εκλογών

Λίγα λεπτά πριν κλείσουν οι κάλπες για τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου το KarditsaLive.Net ανοίγει τη ζωντανή ενημερώση για να σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό πληροφορίες, αποτελέσματα αλλά και ρεπορτάζ και οπτικό υλικό από τα εκλογικά κέντρα των κομμάτων και των υποψηφίων Βουλευτών.

Τσιάρας, Κωτσός, Μιχαλάκης και Παπαγεωργίου η 4άδα της Βουλής στο 94,31% της ενσωμάτωσης στην Π.Ε. Καρδίτσας

2 έδρες για τη Νέα Δημοκρατία, 1 για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και 1 για το ΠΑΣΟΚ δίνει το ΥΠΕΣ στην ενσωματώση της σταυροδοσίας στο 76,59% και στο 94,31% των κομμάτων των εκλογικών τμημάτων (282 / 299).

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ γίνεται ξανά ο πραγματικός και γνήσιος αντίπαλος της ΝΔ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη δήλωσή του λίγο πριν τις 11:00 το βράδυ ανέφερε ότι με το εκλογικό αποτέλεσμα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες συνυπέγραψαν την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης.

Τσιάρας: Eκλογικό αποτέλεσμα που όμοιό του δεν έχει καταγραφεί στη σύγχρονη ιστορία (+Βίντεο)

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, αμέσως μετά την οριστικοποίηση του εκλογικού αποτελέσματος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ