.
.

Πέμπτη, 04 Μαΐου 2023

Σε έγκριση τροποποίησης του Γ.Π.Σ. προχώρησε με απόφασή του το Δ.Σ. Σοφάδων

Σε μία κουτσουρεμένη από πλευράς συμμετοχής συμβούλων συνεδρίαση, καθώς απουσίαζε το μεγαλύτερο μέρος των μειοψηφίας και των ανεξάρτητων, το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων προχώρησε αργά το απόγευμα της Πέμπτης (4/5) στην ομόφωνη λήψη απόφασης που λύνει -όπως αναφέρθηκε- ένα  βασικό πρόβλημα δεκάδων επιχειρήσεων της πόλης.

3.770 μόνιμους εκπαιδευτικούς θα προσλάβει το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων το επόμενο διάστημα

Με απόφαση που υπέγραψε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και εστάλη προς δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ανακοινώνεται ο αριθμός, κατά κλάδο και ειδικότητα ή ειδίκευση, καθώς και περιοχή διορισμού, των θέσεων που πρόκειται να καλυφθούν με μόνιμους διορισμούς

Ευχαριστήριο της οικογένειας Δημήτριου Ιωαν. Κορδάτου για τη συμπαράσταση στο πένθος

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους με τη παρουσία τους, τα λόγια τους και τα συλλυπητήρια μηνύματα τους, συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας, για την απώλεια του πολυαγαπημένου μας, συζύγου, πατέρα και παππού Δημήτριου Ιωαν. Κορδάτου, συνταξιούχου κτηνίατρου.

Υποχρεωμένοι οι ιδιοκτήτες μη στειρωμένων κατοικιδίων για αποστολή δείγματος DNA σε εξειδικευμένο εργαστήριο - 150 ευρώ το κόστος

Υποχρέωση αποστολής δείγματος DNA σε εξειδικευμένο εργαστήριο της Ακαδημίας Αθηνών έχουν οι ιδιοκτήτες σκύλου και γάτας, που δεν επιθυμούν να στειρώσουν τα κατοικίδιά τους.

Εγκρίθηκε από το Π.Σ. Θεσσαλίας η συμμετοχή της Περιφέρειας στον υπό σύσταση Φορέα Διαχείρισης Τουριστικού Προορισμού Π.Ε. Καρδίτσας

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας εγκρίθηκε το σχέδιο και η υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της  Περιφέρειας Θεσσαλίας - Π.Ε.  Καρδίτσας, των Δήμων Καρδίτσας, Σοφάδων, Μουζακίου, Παλαμά, Λίμνης Πλαστήρα και  Αργιθέας, του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και της Αναπτυξιακής Καρδίτσας ΑΝ.ΚΑ Α.Ε.,  για την υλοποίηση δράσεων Φορέα Διαχείρισης Τουριστικού Προορισμού Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

Α. Σκόνδρα: «Προτεραιότητα η υγεία, η κοινωνία και η νέα γενιά» - Πρόγραμμα επισκέψεων για την Παρασκευή 5 Μαΐου

Τα Τοπικά Διαμερίσματα  Άγιο Θεόδωρο, Πρόδρομο, Ψαθοχώρα, Κοσκινά, Μυρίνη, Μακρυχώρι, Άγιος Βησσάριος, Καππαδοκικό, Μαυραχάδες και Φίλια επισκέφθηκε η πρ. Βουλευτής του Νομού μας και εκ νέου υποψήφια με την Ν.Δ., κ. Ασημίνα Σκόνδρα.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ