.
.

Τρίτη, 09 Μαΐου 2023

Σωτηρία Μπακαλάκου: "Επιτέλους ασφαλιστική δικαιοσύνη"

Οι αδικίες που βιώνουν οι χαμηλοσυνταξιούχοι από τον νόμο Κατρούγκαλου, που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ και διατήρησε, παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώνεις της η ΝΔ, μέσω του νόμου Βρούτση, αναπτύχθηκαν από την υποψήφια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κ. Σωτηρία Μπακαλάκου κατά την περιοδεία της στις Τοπικές Κοινότητες Μέλισσας, Πτελοπούλας, Καρποχωρίου, Καρδιτσομάγουλας, Αρτεσιανού, Δαφνοσπηλιάς, Αμπελικού, Καλλίθηρου, Ρούσσου, Αστρίτσας, Πέτρινου, Συκεώνας, Λεύκης, Ορφανών και Ιτέας.

"Έφυγε" από τη ζωή η Λαρισαία γλύπτρια αστικού τοπίου, Νέλλα Γκόλαντα

Έφυγε από την ζωή το απόγευμα της Τρίτης η σπουδαία Λαρισαία εικαστικός Νέλλα Γκόλαντα. Η Κεντρική πλατεία της Λάρισας, η πλατεία Ταχυδρομείου, όπως και η πεζοδρόμηση και σύνδεση του περιβάλλοντος χώρου στο μεγάλο Αρχαίο Θέατρο της πόλης, αποτελούν εμβληματικά έργα της που αφήνουν το καλλιτεχνικό αποτύπωμά της στον τόπο της καταγωγής της.

ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Eπερώτηση για τη μη επισκευή της γέφυρας μπέλεϋ στον Σαρανταπορίτη ποταμό, στα ορεινά της Καρδίτσας

Επερώτηση προς την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, για την μη αποκατάσταση της καταστραμμένης γέφυρας του δρόμου διασταύρωση Νεράϊδας – Μοναστήρι – Γιαννουσέϊκα και του οδικού άξονα Λίμνης Πλαστήρα - Καρπενησίου κατέθεσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας Τ. Τσιαπλές και Βασ. Μπακάση.

Ανταλλαγή έκτασης για να προχωρήσει ο νότιος περιμετρικός της Καρδίτσας - Προβλήματα προσβασιμότητας αντιμετωπίζουν κάτοικοι της περιοχής

Με ανταλλαγή της έκτασης που θα ρυμοτομηθεί για την κατασκευή του νότιου περιμετρικού, με αντίστοιχη ίσης αξίας, από τα αποθέματα γης του Δήμου Καρδίτσας, θα λυθεί το πρόβλημα με οικόπεδο που δεν απαλλοτριώθηκε, προκειμένου να προχωρήσει το έργο.

Παιδικές χαρές Δήμου Καρδίτσας: Στα πεδινά πάνε καλά, στα ορεινά υστερούν...

Οι νέες παιδικές χαρές που κατασκευάζονται στον Δήμο Καρδίτσας (πλην των δύο σε Παυσίλυπο και οικισμό ΔΥΠΑ) προχωρούν και είναι έτοιμες να παραδοθούν στα πεδινά αλλά παρουσιάζουν υστέρηση στα ορεινά.

Πρόταση για τροποποίηση του ΣΧΟΟΑΠ Δ.Ε. Ιτάμου θα καταθέσει ο Δήμος Καρδίτσας

Πρόταση για τροποποίηση του ΣΧΟΟΑΠ Δ.Ε. Ιτάμου, θα καταθέσει ο Δήμος Καρδίτσας, συμφωνώντας με το αίτημα κατοίκων που ζητούν την αλλαγή των όρων δόμησης στην εκτός σχεδίου περιοχή, για τα οικόπεδα που βρίσκονται πάνω στον δρόμο που οδηγεί στην Καστανιά και την λίμνη Πλαστήρα.

Από τον "Ιανό" χωρίς νερό μικρός αριθμός κατοικιών στον οικισμό «Κούτσουρο»

Πρόβλημα υδροδότησης αντιμετωπίζει ένας μικρός αριθμός κατοικιών στον οικισμό «Κούτσουρο» της Τ.Κ. Αμαράντου από καταστροφές που προκλήθηκαν από τον "Ιανό".

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ