.
.
.
.

Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023

Λαμία: Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Τρικάλων έπεσε στις μπάρες από ρήξη ελαστικού

 Στις προστατευτικές μπάρες του 187ου χλμ Αθηνών - Λαμίας, έξω από τη Λαμία, κατέληξε το απόγευμα της Πέμπτης λίγο μετά τις 17:00’, λεωφορείο του ΚΤΕΛ Τρικάλων, που εκτελούσε το δρομολόγιο για Αθήνα.

ΔΟΠΑΚ: Σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων από την τοποθέτηση ηλιακών συλλεκτών στο παλαιό γυμναστήριο

Για την τοποθέτηση ηλιακών συλλεκτών στο κλειστό γυμναστήριο που βρίσκεται στο ΔΑΚ Καρδίτσας, ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της Τετάρτης (7/6) ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΚ κ. Γιάννης Ρόβας. Τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη κίνηση εξοικονομεί σημαντικά ποσά.

Αθήνα: Εξαρθρώθηκε "κύκλωμα" παράνομης παροχής υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης

Εξαρθρώθηκε, μετά από διεξοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, εγκληματική οργάνωση, που δραστηριοποιούνταν στην παράνομη παροχή υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης.

2ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας:Master chef εν δράσει  

Οι μαθητές της Α΄ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων «Ευ Ζην» και του προγράμματος eTwinning με θέμα «Mediterranean Junior School Master Chef»  σχετικά με την υγιεινή διατροφή συμμετείχαν σε διαγωνισμό Master Chef που διοργανώθηκε στο σχολείο μας.

Για 7ο εξάμηνο συνεχίζεται η κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας περιοχών του Δήμου Ν. Πηλίου

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού παρατείνεται η κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας σε κοινότητες του Δήμου Νότιου Πηλίου και έπειτα από σχετική εξουσιοδότηση που του παρείχε ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας

Υπεγράφη η σύμβαση για καθαρισμούς ρεμάτων σε 6 κοινότητες του Δήμου Τυρνάβου

Τη σύμβαση έργου συνολικού προϋπολογισμού 1.036.000 ευρώ, για τον μετριασμό των επιπτώσεων από πλημμυρικά φαινόμενα σε Ροδιά, Δελέρια, Βρυότοπο - Μαυρόλιθο, Δαμάσι, Πλατανούλια και Αργυροπούλι υπέγραψε σήμερα (8/6) ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ