.
.
.
.

Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023

Σεισμός 4,8 Ρίχτερ στην Αταλάντη: 38 κτίρια ακατάλληλα προς χρήση

Όπως ανακοινώθηκε απο το Υπουργείο Υποδομών έχουν διεξαχθεί αυτοψίες σε 120 κτίρια στις Δημοτικές Ενότητες Αταλάντης και Δαφνουσίων του Δήμου Λοκρών, εκ των οποίων τα 38 κρίθηκαν ακατάλληλα προς χρήση (6 ιεροί Ναοί και 32 κατοικίες).

Καλλιφώνι: Ένας άνδρας τραυματίας μετά από σύγκρουση αυτοκινήτου με θεριζοαλωνιστική μηχανή

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 8.15 το απόγευμα της Παρασκευής (9/6) κοντά στο Καλλιφώνι μετά από σύγκρουση αυτοκινήτου με θεριζοαλωνιστική μηχανή.

Σωκράτης Βασιλάκος: Το πάρκο των δεινοσαύρων - απορίες και ερωτήματα

 «Η πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας- Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, του Επιμελητηρίου Καρδίτσας και του Δήμου Καρδίτσας να φιλοξενήσουν το κορυφαίο θεματικό πάρκο των δεινοσαύρων, ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 5 Ιούνη»

Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία: Περιοδείες κλιμακίων υποψηφίων βουλευτών στις 10 και 11 Ιουνίου 2023

Από τη Ν.Ε. Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ανακοινώθηκε το πρόγραμμα περιοδειών κλιμακίων υποψηφίων βουλευτών για τις 10 και 11 Ιουνίου 2023

Πρόγραμμα των περιοδειών υποψήφιου Βουλευτή Σωτήρη Παπαγεωργίου, για το διήμερο 10 και 11 Ιουνίου

Από το πολιτικό γραφείο του υποψήφιου Βουλευτή ν. Καρδίτσας με τον ΠΑΣΟΚ, Σωτήρη Παπαγεωργίου, γνωστοποιείται το πρόγραμμα των περιοδειών για το διήμερο 10 και 11 Ιουνίου

Παράρτημα Ρομά Σοφάδων: Ενημερωτική δράση υγείας με τη συμμετοχή του Κ.Υ. Σοφάδων

Στα πλαίσια της συνεργασίας του Κέντρου Υγείας Σοφάδων με το Παράρτημα Ρομά Σοφάδων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2/6/2023 στο χώρο δραστηριοτήτων του Παραρτήματος Ρομά ενημερωτική δράση με τίτλο «Άνδρας και Υγεία (Καρκίνος του Προστάτη και Καρδιαγγειακές παθήσεις».

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ