Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
Καραμπινά - Τσουρή Μαρία
.
.
.
.

Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023

Έκτακτη σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου ζητούν σύμβουλοι της παράταξης «Η Θεσσαλία στην καρδιά μας»

Την έκτακτη σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου ζητούν τέσσερις περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης «Η Θεσσαλία στην καρδιά μας» ώστε να ενημερωθούν για όλες τις ενέργειες που έγιναν σχετικά με το καιρικό φαινόμενο Daniel καθώς και τα μέτρα που θα ακολουθήσουν επουλώνοντας τις πληγές που δημιουργήθηκαν.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων την Παρασκευή (15/9) μεταξύ των διασταυρώσεων Πευκοφύτου και οικισμού Τρυγόνας

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήματος, την Παρασκευή (15/09), κατά τις ώρες από 07:00 έως 18:00, επί της Επαρχιακής Οδού 3 στο τμήμα από διασταύρωση Πευκόφυτου (θέση Μπαλάνου) μέχρι την διασταύρωση προς Τρυγόνα, προκειμένου να μπορέσουν να ολοκληρωθούν οι επείγουσες εργασίες προσωρινής αποκατάστασης της κυκλοφορίας στη γέφυρα «Αργύρη».

Προχωρά το έργο της καταγραφής και εκτίμησης ζημιών σε επιχειρήσεις - Συγκροτήθηκαν 43 Επιτροπές

Με 43 Επιτροπές προχωρά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το έργο της καταγραφής και εκτίμησης ζημιών σε  επιχειρήσεις  -επαγγελματικούς χώρους που επλήγησαν από τις πλημμύρες στο σύνολο της Περιφέρειας. Μέχρι χθες είχαν παραληφθεί 3.300 αιτήσεις και είχαν πραγματοποιηθεί 877 αυτοψίες.

Ανάθεση μελέτης για επείγουσες παρεμβάσεις μετρίασης κατολισθητικών φαινομένων οικισμών Μορφοβουνίου και Μοσχάτου

Σε ανάθεση εκπόνησης γεωτεχνικής μελέτης με τίτλο «Επείγουσες παρεμβάσεις μετρίασης κατολισθητικών φαινομένων οικισμών Μορφοβουνίου και Μοσχάτου», προχώρησε ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα.

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Βαΐας Χαμοπούλου

Τελούμε το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου  2023 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής της κοινότητας Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, αδερφής και θείας Βαΐας Χαμοπούλου.

Προχωρούν οι εργασίες δίπλα στη γέφυρα Αργύρη για την κατασκευή ιρλανδικής διάβασης

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την κατασκευή πρόχειρης ιρλανδικής διάβασης που θα συνδέσει εκ νέου τη γέφυρα Αργύρη με την απέναντι πλευρά του οδικού δικτύου που οδηγεί στη δυτική Αργιθέα, τμήμα του άξονα της Ε.Ο. Καρδίτσας - Άρτας.

Συνεχίζεται η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στο νέο Διοικητήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα (επί των οδών  Θεοφράστου & Καλλισθένους, συνοικία «Αβέρωφ»), συνεχίζεται η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών, για όλες τις πληγείσες περιοχές της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Παρατείνεται μέχρι το πρωί του Σαββάτου (16/9) η δωρεάν διέλευση από διόδια Ε65 και άλλων τμημάτων Εθνικών Οδών

Έως και το Σάββατο στις 6 π.μ. παρατείνεται η δωρεάν διέλευση οχημάτων από τα διόδια στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», στα διόδια της Εγνατίας Οδού μεταξύ Θεσσαλονίκης και διασταύρωσης με Ιόνια Οδό, κατά μήκος της Ιόνιας Οδού και του αυτοκινητόδρομου Ε65 και στις δυο κατευθύνσεις,

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ