Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
Καραμπινά - Τσουρή Μαρία
.
.
.
.

Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023

18 Σεπτεμβρίου: Τρία χρόνια από το χτύπημα του Μεσογειακού Κυκλώνα "Ιανός" στο ν. Καρδίτσας

Στην «πικρή τούρτα γενεθλίων» του "Ιανού" βάζουμε φέτος τρία κεριά. Όχι μόνο γιατί τόσα είναι τα χρόνια που πέρασαν από το χτύπημα του Μεσογειακού κυκλώνα αλλά και για τα τέσσερα θύματα που άφησε πίσω του, τις καταστροφές που προκάλεσε και την αδυναμία να θωρακιστεί ο νομός και να μην χρειαστεί να βιώσει εκ νέου τέτοιες στιγμές.

Δ. Σοφάδων: Προσωρινός ανάδοχος για την ανάπλαση Κ/Χ Εργατικών κατοικιών

Με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σοφάδων που ενέκρινε το πρακτικό της επιτροπής διαγωνισμού, ανακηρύχθηκε προσωρινός ανάδοχος για το έργο «Ανάπλαση Κ/Χ/ εργατικών κατοικιών» προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

ΓΕΕΘΑ: Δυσάρεστη "ανατροπή" με 3 νεκρούς και 2 αγνοούμενους στη Λιβύη, μέλη της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής

Ιδιαίτερα δυσάρεστα νέα έρχονται στη δημοσιότητα μέσω επίσης ανακοίνωσης από το ΓΕΕΘΑ όπου γίνεται γνωστό ότι τρία μέλη της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη έχασαν τη ζωή τους ενώ δυο ακόμα αγνοούνται.

Πρωτιά Κασσελάκη στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. - Πάει 2η Κυριακή μαζί με Αχτσιόγλου

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, Γιάννης Δρόσος ανακοίνωσε ότι στο 90,13% των εκλογικών τμημάτων, δηλαδή σε 484 εκλογικά τμήματα από τα 537, τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. (17/9) στην Π.Ε. Καρδίτσας: Πρωτιά Αχτσιόγλου με 6,5% προβάδισμα από Κασσελάκη (ΤΕΛΙΚΟ)

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 μ.μ. το βράδυ της Κυριακής η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων στα 5 εκλογικά τμήματα του ν. Καρδίτσας όπου πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία για την εκλογή νέου προέδρου στο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ..

Αναστολή εργασιών μέχρι Τρίτη (19/9) στα Γραφεία Κτηματογράφησης Μουζακίου, Παλαμά και Φαρσάλων

Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων και κατόπιν αξιολόγησης των συνθηκών που επικρατούν στην Περιφέρεια της Θεσσαλίας, μετά την επέλαση της κακοκαιρίας “Daniel”, παρατείνεται, έως και την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023, η αναστολή εργασιών για τα Γραφεία Κτηματογράφησης Μουζακίου, Παλαμά και Φαρσάλων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Προσωρινός ανάδοχος για το έργο «Καλλιέργεια Πηγών Αγίου Γεωργίου / Υποέργο 1: Αρδευτικό δίκτυο»

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, εγκρίνοντας το πρακτικό της αρμόδιας επιτροπής, ανακήρυξε προσωρινό ανάδοχο για το έργο «Καλλιέργεια Πηγών Αγίου Γεωργίου / Υποέργο 1: Αρδευτικό δίκτυο», προϋπολογισμού 1,260.000 ευρώ.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ