Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
Καραμπινά - Τσουρή Μαρία
.
.
.
.

Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΑΔΕ: Συνεργασία με τις ψηφιακές πλατφόρμες Βραχυχρόνιας Μίσθωσης για τον έλεγχο των διαχειριστών καταλυμάτων

 Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, σε συνεχή εποικοδομητικό διάλογο με τις δημοφιλείς πλατφόρμες Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Airbnb, Booking.com και Expedia Group/VRBO, υπέγραψε επικαιροποιημένο Μνημόνιο Συνεργασίας.

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο πλευρό των πληγέντων της Θεσσαλίας

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής με ανακοίνωση εκφράζει τα συλλυπητήριά του για την απώλεια των συνανθρώπων μας στις πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία Daniel και συμπαρίσταται έμπρακτα με σειρά πρωτοβουλιών αλληλεγγύης και παροχής βοήθειας στους πληγέντες για τη διαχείριση αυτής της πρωτοφανούς ιστορικής καταστροφής.

Ερώτηση Ζωής Κωνσταντοπούλου για τις ευθύνες της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Επίκαιρή ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών με θέμα:"Η εταιρία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο κ. Αγοραστός" κατέθεσε σήμερα στη Βουλή, η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κ. Ζ. Κωνσταντοπούλου.

Στα 71,16 δισ. ευρώ τα «κόκκινα» δάνεια που διαχειρίζονται οι Εταιρείες Διαχείρισης

Στα 71,16 δισ. ευρώ αυξήθηκε η συνολική αξία των «κόκκινων» δανείων που διαχειρίζονται οι Εταιρίες Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις (ΕΔΑΔΠ), το δεύτερο τρίμηνο του έτους.

Περιοδεία Κωστή Χατζηδάκη και Νίκολα Σμιτ σε Καρδίτσα, Λάρισα και Βόλο

Στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας βρέθηκαν σήμερα ο Ευρωπαίος Επίτροπος Απασχόλησης και Κοινωνικών Δικαιωμάτων, Νικολά Σμιτ, ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ