Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
Καραμπινά - Τσουρή Μαρία
.
.
.
.

Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023

Θωμάς Κόντος: Δήλωση υποψηφιότητας με το Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασ. Τσιάκο

Αγαπητές/οι συνδημότισσες και συνδημότες.

Σ ένα κόσμο που αλλάζει με ταχύτητες φωτός, σ ένα κόσμο που οι σκεπτόμενοι άνθρωποι αυτού του τόπου με σθένος και ώριμη σκέψη αποφασίζουν να αναμετρηθούν με τις προκλήσεις του αύριο, κάτι που δεν  μ αφήνει αδιάφορο και κεντρίζει τα "θέλω" της προσφορά μου, ναι , ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΠΑΡΩΝ  σ αυτή τη δημοκρατική διαδικασία λήψης απόφασης για το μέλλον αυτού του τόπου που λέγεται: ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023!

5η ΥΠΕ: Διεθνής διαγωνισμός με προϋπολογισμό 1,5 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια, για τη φύλαξη δομών υγείας

Ανοιχτό Διεθνή διαγωνισμό για «Υπηρεσίες Φύλαξης (CPV: 79713000-5)», για την κάλυψη των αναγκών των αποκεντρωμένων δομών της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας προκήρυξε η 5η ΥΠΕ.

Πρόσκληση για κάλυψη κενών θέσεων φοίτησης στο 1ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Καρδίτσας

Μετά την ολοκλήρωση της α΄ φάσης εγγραφών των μαθητών/τριών στις Β΄ και Γ΄ τάξεις και σύμφωνα με τα οριζόμενα στην με αριθμ. 61/ΔΕΠΠΣ/8-9-2021 (ΦΕΚ 4100/τΒ΄/8-9-2021) απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής και τις οδηγίες της Επιστημονικής Επιτροπής Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων (Ε.Ε.Π.Π.Σ.), προκηρύσσουμε τουλάχιστον: 

Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ 4 - 8 Σεπτεμβρίου

Συνολικά 63.715.304 ευρώ θα καταβληθούν σε 61.825 δικαιούχους, από τις 4 έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2023, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Από τις 4 Σεπτεμβρίου, αναδιανέμονται τα αδιάθετα δελτία των προγραμμάτων κοινωνικού-ιαματικού τουρισμού, εκδρομών και θεάτρου

Από τη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2023, στις 12:00 το μεσημέρι, αρχίζει η αναδιανομή των αδιάθετων δελτίων των προγραμμάτων κοινωνικού-ιαματικού τουρισμού, εκδρομών και θεάτρου, όπως ανακοίνωσαν το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Θανατηφόρο τροχαίο για 62χρονο στην π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Σερρών

Ένας 62χρονος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό, αργά το μεσημέρι του Σαββάτου (2/9) στο 18ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών, στο ύψος του Δρυμού.

Επιστολή Κικίλια σε περιφέρειες και δήμους για άμεση εκπόνηση και ολοκλήρωση αντιδιαβρωτικών και αντιπλημμυρικών έργων

Στο πλαίσιο της απόφασης που ελήφθη στη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό- και σε συνέχεια της επιστολής του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Β. Παπαγεωργίου προς τις Περιφέρειες σχετικά με τις ενδεδειγμένες ενέργειες εκπόνησης και ολοκλήρωσης των αναγκαίων αντιδιαβρωτικών και αντιπλημμυρικών έργων που γίνονται με τη συνέργεια Περιφερειών, Δήμων και Δασαρχείων-

Ο Χρήστος Τσιούμας υποψήφιος Τ.Σ. Γελάνθης με «Νέα Πορεία» και Φάνη Στάθη

Παρουσιάζουμε με χαρά την υποψηφιότητα του Τσιούμα Χρήστου του Θωμά, με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία», για τη διεκδίκηση της εκλογής του στο Τοπικό Συμβούλιο Γελάνθης.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ