.
.
.
.

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024

Εν αναμονή έγγραφων όρων μετεγκατάστασης βρίσκονται οι κάτοικοι της Μεταμόρφωσης και του Βλοχού

Τις έγγραφες απαντήσεις σε ερωτήματα και ζητήματα που έχουν αναδειχθεί κατά τη διάρκεια των επαφών τους με τους κυβερνητικούς παράγοντες και των διαβουλεύσεων που έχουν πραγματοποιηθεί σε επίπεδο τοπικών κοινωνιών σχετικά με την μετεγκατάστασή τους σε νέα ασφαλή τοποθεσία αναμένουν οι Πρόεδροι, αλλά και οι κάτοικοι της Μεταμόρφωσης και του Βλοχού προκειμένου να αποσαφηνιστεί πλήρως το πλαίσιο με το οποίο θα δρομολογηθεί η όλη διαδικασία.

Εντυπωσιακός ο ΑΣΚ επέστρεψε στις νίκες λυγίζοντας τον Κολοσσό

Μετά από δύο διαδοχικές ήττες, ο ΑΣΚ επέστρεψε στις νίκες και πήρε βαθμολογική... ανάσα, επικρατώντας εντός έδρας του Κολοσσού Ρόδου, στο "Γ. Μπουρούσης" με 87-69, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League.

Λιγότερη η κατανάλωση πετρελαίου το φετινό χειμώνα στο ν. Καρδίτσας

Μικρότερη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια ήταν η κατανάλωση πετρελαίου στο ν. Καρδίτσας, τουλάχιστον μέχρι τώρα, καθώς ουδείς μπορεί να γνωρίζει πως θα συμπεριφερθεί ο καιρός στη συνέχεια.

Προσωρινός ανάδοχος για μελέτη δασοτεχνικής διευθέτησης στον οικισμό «Ράφηνα» Καρίτσας

Με απόφαση των αρμοδίων υπηρεσιών του Δασαρχείου, που ενέκριναν το πρακτικό του διαγωνισμού, ανακηρύχθηκε προσωρινός ανάδοχος για την σύνταξη της μελέτης «Δασοτεχνική διευθέτηση συμβάλλοντα Ράφηνας, χειμάρρου Καριτσιώτη, Δήμου Λίμνης Πλαστήρα». 

Στ. Κασσελάκης από τη Λάρισα: "Υπάρχει εναλλακτική λύση για τη χώρα..."

«Υπάρχει εναλλακτική λύση και για την χώρα και για την περιφέρεια και για την κοινωνία» διαμήνυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, από την Λάρισα όπου πραγματοποιείται το Περιφερειακό Συνέδριο Θεσσαλίας του κόμματος.

Τα κράτη μέλη της Ε.Ε. και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κατέληξαν σε συμφωνία στη μεταρρύθμιση των δημοσιονομικών κανόνων της Ε.Ε.

Τα κράτη μέλη της ΕΕ και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κατέληξαν σε συμφωνία σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στη μεταρρύθμιση των δημοσιονομικών κανόνων της ΕΕ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ