.
.
.
.

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024

Δύο νέοι νεκροί στην Πάτρα μετά από σύγκρουση αυτοκινήτου με μοτοσικλέτα

Τροχαίο δυστύχημα, με θύματα έναν 20χρονο και ένα 19χρονο, σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στην διασταύρωση της νέα εθνικής οδού Πατρών - Αθηνών με την οδό Αρέθα, στην Πάτρα.

Δίκτυο Αλληλεγγύης: Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο της Παρασκευής (23/2)

Διανύουμε την 6η εβδομάδα μαζικών και μαχητικών εκπαιδευτικών κινητοποιήσεων ενάντια στο νέο νομοσχέδιο του υπουργού παιδείας Κ. Πιερρακάκη, που προβλέπει την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων και την πλήρη διάλυση της δημόσιας και δωρεάν παιδείας.

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας: Κάλεσμα στο συλλαλητήριο της Παρασκευής (23/2)

Με αποφασιστικότητα και επιμονή, η νεολαία μας, μαζί με εκπαιδευτικούς και εργαζόμενους, δίνουν τον αγώνα ενάντια στα αντιδραστικά-αντιλαϊκά κυβερνητικά μέτρα στην εκπαίδευση.

Στ. Κασσελάκης στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.: «Πρόεδρος υπό προθεσμία δε γίνομαι - Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε»

Το γάντι στους αμφισβητίες του πέταξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης λέγοντας χαρακτηριστικά «πρόεδρος υπό προθεσμία δεν γίνομαι, βρείτε μου αντίπαλο και πάμε».

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας: Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Χρήστου Μπάμου

Συναδέλφισσες/οι

Σήμερα 22/2/2024 έφυγε πρόωρα από κοντά μας ένας εκλεκτός συνάδελφος, ο Χρήστος Μπάμος . Ο Χρήστος τον τελευταίο χρόνο ήταν Δ/ντης στο 9ο Δημ Σχολ Καρδίτσας και Αντιπρόεδρος στο Σύλλογό μας.

Νέο συλλαλητήριο με τρακτέρ τη Δευτέρα (26/2) στην Καρδίτσα από τους αγρότες που παραμένουν στο μπλόκο

Να παραμείνουν στο μπλόκο που έχουν στήσει εδώ και ένα μήνα στον κόμβο του Ε65 και να συνεχίσουν τον αγώνα τους για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους αποφάσισαν οι αγρότες της Καρδίτσας και των Φαρσάλων κατά την αποψινή τους συνέλευση..

Καρδίτσα: Δυναμική διαμαρτυρία για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στις Καμινάδες (+Φωτο +Βίντεο)

Την καθαίρεση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας που εγκαταστάθηκαν από το περασμένο καλοκαίρι (2023) σε οικοδομή επί της οδού Μαρινοπούλου στις Καμινάδες, ζητούν περίοικοι και συμπολίτες από άλλα σημεία της πόλης που πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης (22/2) συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο χώρο.

Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Δίκτυα Ακάθαρτων Γελάνθης - Λαζαρίνας»

Υπογράφηκε την Πέμπτη (22/2) στο Δηµαρχείο Μουζακίου, µεταξύ του Δηµάρχου Μουζακίου Φ. Στάθη και του ανάδοχου του έργου Γ. Μυλωνά, σύµβαση εκτέλεσης του έργου «Δίκτυα Ακάθαρτων Γελάνθης –  Λαζαρίνας», με προϋπολογισμό  3,9 περίπου εκατ. ευρώ.

Θεσσαλονίκη: Δολοφονημένη βρέθηκε 78χρονη σε διαμέρισμα στη Χαριλάου – Σε κωματώδη κατάσταση ο 88χρονος σύζυγός της

Νεκρή με τραύματα στην κοιλιά από μαχαίρι βρέθηκε 78χρονη σε διαμέρισμα στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης, ενώ δίπλα της, πεσμένος στο έδαφος και σε κωματώδη κατάσταση - πιθανότατα - ύστερα από κατανάλωση χαπιών, εντοπίστηκε ο 88χρονος σύζυγός της.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ