.
.
.
.

Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

Αστρονόμοι αναζητούν πληροφορίες για ενδεχόμενη πτώση μετεωρίτη μεταξύ Θεσσαλίας και Ηπείρου

Τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου 2024 (03:20 π.μ.) καταγράφηκε φωτοβολίδα από τέσσερις διαφορετικές κάμερες παρακολούθησης μετεώρων, βολίδων και φωτοβολίδων.

Το διαστημόπλοιο Odysseus έστειλε τις πρώτες φωτογραφίες από τον νότιο πόλο της Σελήνης

Το διαστημόπλοιο Odysseus της Intuitive Machines έστειλε τις πρώτες εικόνες από το νοτιότερο μέρος της Σελήνης, όπου κανένα άλλο σκάφος δεν είχε προσσεληνωθεί ποτέ και η αμερικανική ιδιωτική εταιρεία μοιράστηκε δύο από αυτές τις φωτογραφίες στην πλατφόρμα Χ.

Παν. Νάνος: Το κατολισθητικό φαινόμενο στο Μορφοβούνι δεν έχει σταματήσει - Αυξάνονται τα "κίτρινα" σπίτια

Τα κατολισθητικά φαινόμενα στο Μορφοβούνι, από τον Daniel, δεν έχει σταματήσεις και μαζί του δεν έχει σταματήσει και ο χαρακτηρισμός κτιρίων σε κίτρινα, υπογράμμισε ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος κατά τη διάρκεια της πρώτης λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής.

Συνάντηση του Βουλευτή Καρδίτσας Αρ. Σπάνια με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη

Με την υπουργό πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε ο βουλευτής της Καρδίτσας κ. Τέλης Σπάνιας, κάνοντας μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση πάνω σε θέματα που αφορούν την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής μας.

Παν. Νάνος: Στόχος να αποτελέσει σημείο καινοτομίας περιβάλλοντος ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Στο σημείο καινοτομίας περιβάλλοντος που λείπει από την Ελλάδα, στοχεύει να μετατρέψει τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, η δημοτική αρχή, σύμφωνα με τα όσα είπε στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας το απόγευμα της Δευτέρας (26/2), ο δήμαρχος κ. Παναγιώτης Νάνος.

Τέμπη: Πόρισμα - Καταπέλτης των Εμπειρογνωμόνων των οικογενειών - «Χωρίς τη φωτιά οι νεκροί θα ήταν λιγότεροι»

Μέσα σε τρεις ημέρες και πριν καλά καλά γίνουν οι κηδείες των 57 θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, ο κρατικός μηχανισμός είχε ήδη φροντίσει να κάνει αγνώριστο τον τόπο του εγκλήματος μπαζώνοντας και «ξυρίζοντας» το έδαφος από το χώμα σε βαθμό που η στάθμη του χαμήλωσε και μειώθηκαν δραματικά οι πιθανότητες διαλεύκανσης των πραγματικών αιτιών της τραγωδίας. Γερανοί «πάτησαν» το σημείο ήδη από την πρώτη ημέρα της τραγωδίας, ενώ την έκτη μέρα είχε ολοκληρωθεί η διαμόρφωση του χώρου και πλέον δεν υπήρχε τίποτα.

Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου το ετήσιο τρισάγιο στη μνήμη του Ιωάννη Καραδήμα

Τελούμε την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 ωρα 4.00 μ.μ. στο κοιμητήριο του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου της κοινότητας Προδρόμου Καρδίτσας, ετήσιο τρισάγιο στη μνήμη του λατρευτού μας πατέρα, αδερφού και θείου Ιωάννη Καραδήμα.

Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας: "Τώρα αγωνιστικός ξεσηκωμός για να απαιτήσουμε ό,τι είναι σύγχρονο και αναγκαίο για μας και τις οικογένειες μας"

Εργαζόμενες και άνεργες, αυτοαπασχολούμενες, φοιτήτριες, νέες μητέρες, συνταξιούχοι,

Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας (μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας ΟΓΕ) καλεί τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου της πόλης και της υπαίθρου να συμμετέχουμε μαχητικά στις κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 28 Φλεβάρη:

Αθήνα: Νεκρό έμβρυο φέρεται να εντοπίστηκε μέσα σε αποχέτευση στη Σόλωνος

Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο εύρημα ήρθαν υπάλληλοι της καθαριότητας στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας (26/2) υπάλληλος καθαριότητας φέρεται να βρήκε στο σύστημα αποχέτευσης κτηρίου επί της οδού Σόλωνος 140 στα Εξάρχεια τη σορό ενός εμβρύου, που είχε και τον ομφάλιο λώρο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ