.
.
.
.
.

Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024

Εξεταστική για το δυστύχημα στα Τέμπη: Η πρόταση της Ν.Δ. εγκρίθηκε ως το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής

Εγκρίθηκε η πρόταση των βουλευτών - μελών της Νέας Δημοκρατίας, ως το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για «τη διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών».

Επεκτείνεται για ένα εξάμηνο η αναστολή καταβολής φορολογικών υποχρεώσεων για τους πλημμυροπαθείς

Κατά ένα επιπλέον εξάμηνο επεκτείνεται η αναστολή των φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων στους πλημμυροπαθείς του Σεπτεμβρίου του 2023.

Προτομή του Γεώργιου Βούλγαρη θα κατασκευάσει ο Δήμος Μουζακίου

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου εγκρίθηκε η κατασκευή προτομής του Γεώργιου Βούλγαρη σε χώρο που θα καθορισθεί σε επόμενη συνεδρίαση και μετά από σχετική εισήγηση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μουζακίου.

Στη φάση των "8" του τοπικού Πρωταθλήματος Γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ η Γυναικεία ομάδα του Γ.Σ. Μουζακίου

Στην επόμενη φάση του τοπικού Πρωταθλήματος Γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ προκρίθηκε η Γυναικεία ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ» μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον όμιλο, κατά την Α' φάση του πρωταθλήματος.

Εθελοντική αιμοδοσία: ενημέρωση των μαθητών του 5ου ΓΕΛ Καρδίτσας για το ζωτικό αυτό θέμα

Στο πλαίσιο του προγράμματος "Προαγωγή της εθελοντικής αιμοδοσίας" της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας και του σχεδίου δράσης "ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ" του 5ου ΓΕΛ Καρδίτσας, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 ενημερωτική εκδήλωση για την εθελοντική αιμοδοσία στους μαθητές και τις μαθήτριες της Β' Τάξης του σχολείου.

Πρόσληψη της Χριστίνας Κωστή ως Ειδικής Συνεργάτιδας στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Στην πρόσληψη της κ. Χριστίνας Κωστή του Δημητρίου, πτυχιούχου της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ως Ειδικής Συνεργάτιδας για την επικουρία του Δημάρχου Πλαστήρα κ. Παν. Νάνου κατά την άσκηση των καθηκόντων του, σε θέματα νομικής φύσεως, ιδίως στα πεδία των δημόσιων συμβάσεων και του διοικητικού και υπαλληλικού δικαίου, προχώρησε ο Δήμος Πλαστήρα.

"Βουνό" οι τηλεφωνικές κλήσεις εξαπάτησης πολιτών τη Δευτέρα (11/3) στην Καρδίτσα και την ευρύτερη περιοχή

Προσπάθειες τηλεφωνικής απάτης πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ώρες σε βάρος Καρδιτσιωτών από άγνωστους που προσποιούνται ότι είναι συγγενικά τους πρόσωπα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ