.
.
.
.
.

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024

Συνάντηση με Χατζηδάκη ζητούν οι Καρδιτσιώτες εναγόμενοι από την Κτηματική Υπηρεσία (+Φωτο)

Πολιτική λύση χωρίς περαιτέρω οικονομικό κόστος ζητούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων που έγιναν ή πρόκειται να γίνουν αποδέκτες των αγωγών της Κτηματικής Υπηρεσίας σε βάρος τους με τις οποίες αμφισβητεί την ιδιοκτησία τους στα εν λόγω ακίνητα υποστηρίζοντας ότι βρίσκονται σε έκταση που ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο στο οποίο περιήλθε μετά την απελευθέρωση της Θεσσαλίας από τον Τουρκικό ζυγό, σύμφωνα με την σύμβαση της Κωνσταντινουπόλεως της 20 Ιουνίου-2 Ιουλίου 1881.

Παράταση έως τις 19 Μαρτίου για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «Ψηφιακές Συναλλαγές»

Παρατείνεται έως τις 19 Μαρτίου η υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «Ψηφιακές Συναλλαγές», μέσω του οποίου καλύπτεται μέρος του κόστους αγοράς και διασύνδεσης POS, καθώς και μια σειρά επιπλέον ψηφιακών αναγκών μιας επιχείρησης.

Στο ΦΕΚ η απόφαση για 5η δόση προκαταβολών αποζημίωσης πλημμυροπαθών της Π.Ε. Καρδίτσας

Υπογράφτηκε από τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρ. Τραντόπουλο η υπ’ αρίθμ 19362 Απόφαση «Χορήγηση ενίσχυσης με τη μορφή προκαταβολής για την αποζημίωση των πληγέντων από τις πλημμύρες μεταξύ 4 και 30 Σεπτεμβρίου 2023 σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας της Περιφέρειας Θεσσαλίας (5η προκαταβολή).»

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ