.
.
.
.
.

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024

Αξιοπρόσεκτη παρουσία του ΑΣΚ στο ΣΕΦ και ήττα με 85-73 από τον Ολυμπιακό

Για τρία δεκάλεπτα ο Α.Σ Καρδίτσας αποδείχθηκε πολύ δύσκολο εμπόδιο για τον Ολυμπιακό, που όμως ανέβασε την απόδοσή του στην τελευταία περίοδο και με κορυφαίους τους Λούντζη και Λαρεντζάκη, έφτασε στη νίκη με 85-73 για την 21η αγωνιστική της Basket League.

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Δικτύου "Πίνδος" - Πρόεδρος εκ νέου ο Ανδρέας Στεργίου

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Μαρτίου στις 13.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης του Δημαρχείου Πύλης, η 5η Τακτική Γενική Συνέλευση των Εταίρων της ΑΜΚΕ του «Δικτύου Δήμων Περιοχής Πίνδου» όπου συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα.

Παράταση με υπαιτιότητα αναδόχου και ποινικές ρήτρες για την αγροτική οδοποιία Οξυάς

Με κατά πλειοψηφία απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Μουζακίου, χορηγήθηκε τέταρτη παράταση για την υλοποίηση του έργου «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας οδού Τ.Κ. Οξυάς», διάρκειας 6 μηνών και 19 ημερών(οριακή προθεσμία) με υπαιτιότητα του αναδόχου και με την επιβολή των αντίστοιχων ποινικών ρητρών.

Νέα καλή εμφάνιση για τον Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ στα 20χλμ. βάδην στο μίτινγκ του Ντούντιτσε

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ κατέλαβε την 10η θέση στα 20χλμ. βάδην στο μίτινγκ του Ντούντιτσε με 1 ώρα 21.55 και κατέβηκε για πρώτη φορά από το 2016 το φράγμα της 1 ώρας 22.

Εγκαθίσταται η νέα σύγχρονη στάση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ στην πλατεία Στρατολογίας (+Φωτο +Βίντεο)

Μια νέα σύγχρονη στάση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καρδίτσας όπου θα παρέχονται αναβαθμισμένες υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό, αλλά θα εξυπηρετεί και γενικότερα τους συμπολίτες εγκαθίσταται στην πλατεία Στρατολογίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ