.
.
.
.
.

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024

Indian Wells: Ανώτερη η Σβιόντεκ στον τελικό με την Σάκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της απέναντι στην Ίγκα Σβιόντεκ, ήταν άκρως ανταγωνιστική στο πρώτο σετ, στο δεύτερο «κατέρρευσε» και η Πολωνή... στο τέλος της βραδιάς αποδείχθηκε... ανίκητη.

Παραδόθηκε στη φωτιά ο "βασιλιάς Καρνάβαλος" στην Καρδίτσα! (+Φωτο +Βίντεο)

Με το καθιερωμένο όσο και εντυπωσιακό κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Καρδίτσας για τον εορτασμό της Αποκριάς.

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Τρίτη 19 Μαρτίου σε περιοχές των Δήμων Καρδίτσας και Παλαμά

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 σε περιοχές των Δήμων Καρδίτσας και Παλαμά από το ΔΕΔΔΗΕ.

Σύσκεψη την Τετάρτη 20 Μαρτίου σχετικά με την ακτοπλοϊκή σύνδεση Β. Σποράδων με τη Θεσσαλονίκη

Το θέμα της επαναδρομολόγησης ταχύπλοου πλοίου που θα συνδέει τις Βόρειες Σποράδες με τη Θεσσαλονίκη μπαίνει στο στόχαστρο της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Υπουργείου Ναυτιλίας σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου.

49 συλλήψεις εντός του ΑΠΘ μετά από αστυνομική επιχείρηση

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 49 προσαγωγές που έγιναν κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης στη Σχολή Θετική Επιστημών του ΑΠΘ χθες το απόγευμα μετά από καταγγελία για πρόκληση φθορών έξω από την υπό ανέγερση βιβλιοθήκη, στην πρώην κατάληψη του Βιολογικού.

Δύο συλλήψεις για κλοπή πετρελαίου από θερμοκήπιο στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας

Συνελήφθησαν, αργά το βράδυ του Σαββάτου 16 Μαρτίου στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλαμά σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, δύο αλλοδαποί άνδρες, διότι λίγο νωρίτερα αφαίρεσαν από θερμοκήπιο, 20 μπιτόνια με πετρέλαιο, συνολικής ποσότητας 360 λίτρων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ