.
.
.
.
.

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Υλοποίηση Προγραμμάτων αγωγής υγείας στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Το Σχολείο μας αξιοποιώντας τη συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού με το Υπουργείο Υγείας υλοποίησε δράσεις με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του μαθητικού μας δυναμικού σε θέματα δημόσιας υγείας με τη συνδρομή του Κέντρου Υγείας Μουζακίου.

Βουλή: Ψηφίστηκαν από Ολομέλεια φορολογικός κώδικας και τροπολογία για το «καλάθι του νονού»

Ολοκληρώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου για τον εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση του «Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας», το οποίο έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία.

Τουρνουά Βαρκελώνης: Στους «8» ο Τσιτσιπάς!

Δύο στα δύο για τον Στέφανο Τσιτσιπά στην Βαρκελώνη. Μετά τον Όφνερ, ο Έλληνας πρωταθλητής επιβλήθηκε σήμερα (18/4) και του Ρομπέρτο Καρμπάγες Μπαένα με 2-0 σετ (7-5, 6-3) και προκρίθηκε στους προημιτελικούς του τουρνουά 500 της ATP.

Συμμετοχή του 1ου Πειραματικού Λυκείου Καρδίτσας στο 2ο Πανελλαδικό Μαθητικό Συνέδριο

Ξεκίνησε την Τετάρτη 17 Απριλίου και θα διαρκέσει έως και το Σάββατο το 2ο Πανελλαδικό Μαθητικό Συνέδριο, με θεματικό άξονα: «Έλα να σου μιλήσω για τον τόπο μου», που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και αποτελείται από Δίκτυο 394 σχολείων, στο οποίο ανήκει και το σχολείο μας. Συντονιστικό σχολείο είναι το Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Πατρών.

ΑΑΔΕ: E-mail σε πρατήρια καυσίμων για υποβολή αρχείων λόγω δέουσας επιμέλειας

Στην άμεση εφαρμογή των μέτρων δέουσας επιμέλειας προχωρά η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Στην κατεύθυνση αυτή, απέστειλε σε πρατήρια καυσίμων e-mail, με το οποίο ενημερώνει ότι μέχρι τις 30 Απριλίου 2024, θα πρέπει να υποβάλουν τις άδειες, τα πιστοποιητικά και τις δηλώσεις της εγκατάστασής τους, στα διυλιστήρια ή τις εταιρείες εμπορίας καυσίμων με τις οποίες συναλλάσσονται.

Ανακοίνωση της ΕΠΟ σχετικά με το υποτιθέμενο θετικό δείγμα σε ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών

Μετά την UEFA και η FIFA απάντησε αρνητικά ως προς την ύπαρξη θετικού δείγματος στην Εθνική Ομάδα Ανδρών. Οι απαντήσεις των υπερκείμενων διεθνών αρχών του ποδοσφαίρου προήλθαν κατόπιν ερωτήματος που τους απηύθυνε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Πρόστιμο 500 ευρώ σε άνδρα για καύση καλλιεργειών στη Φυλακτή χωρίς τη λήψη των απαραίτητων προληπτικών μέτρων

Νέο πρόστιμο ύψους 500 ευρώ δόθηκε σήμερα (Πέμπτη 18 Απριλίου) από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας για καύση καλλιεργειών στη Φυλακτή Καρδίτσας.

ΕΛ.ΑΣ.: Μπαράζ ελέγχων και συλλήψεων το πρώτο 15θήμερο του Απριλίου για την αντιμετώπιση εγκληματικών φαινομένων

Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα που έφερε το πρώτο 15νθήμερο του Απριλίου το σχέδιο ειδικών στοχευμένων δράσεων, που υλοποιεί, με τρεις βασικές κατευθύνσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, της ενδοοικογενειακής βίας, της παραβατικότητας ανηλίκων καθώς και τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας των πολιτών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ