.
.
.
.
.

Τρίτη, 02 Απριλίου 2024

Φωλιές κορακοειδών στο Παυσίλυπο: Ολημερίς γκρεμίζανε…

Συνεχίζεται και αυτή την  εβδομάδα η επιχείρηση του Δήμου Καρδίτσας σε συνεργασία με ιδιώτη για την καταστροφή των φωλιών των κορακοειδών στο άλσος του Παυσιλύπου με τη χρήση μεγάλου γερανού- καλαθοφόρου οχήματος, ώστε να φτάνει και στα ψηλότερα σημεία των δένδρων.

Νέα "κόλπα" από τους απατεώνες του διαδικτύου - Κύκλωμα «ξάφρισε» 315.000 ευρώ από τραπεζικούς λογαριασμούς ανυποψίαστων πολιτών

Στις 4 Ιανουαρίου 2023, ένας κάτοικος της Θεσσαλονίκης δέχθηκε τρεις διαδοχικές κλήσεις στο κινητό του τηλέφωνο με απόκρυψη.

Ελεύθεροι με ορισμό εγγύησης, μετά τις απολογίες τους, άλλοι δύο κατηγορούμενοι για την Σύμβαση 717 της ΕΡΓΟΣΕ

'Αλλοι δύο κατηγορούμενοι για την σύμβαση 717 της ΕΡΓΟΣΕ απολογήθηκαν στην Ευρωπαία Ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα για την υπόθεση της μη ολοκλήρωσης του κρίσιμου για την ασφάλεια του σιδηροδρομικού δικτύου, έργου.

1ο ΕΠΑ.Λ. Μουζακίου: "Ζωή - Δράση - Περιβάλλον - Υγεία …και ΝΑΙ, δεν είναι ψέμα!!!"

Τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 το σχολείο μας υλοποίησε δράση εθελοντισμού και ευαισθητοποίησης φροντίδας του περιβάλλοντος, στα πλαίσια των μαθημάτων Φυσικής Αγωγής και Αγωγής Υγείας.

Σύλλογοι Γυναικών Καρδίτσας: "Χτίζουμε ασπίδα προστασίας απέναντι στη βία και τη γυναικεία ανισοτιμία!"

Οι γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών Καρδίτσας και των Ομάδων Ταμασίου και Σέκλιζας (μέλη της  Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας ΟΓΕ), οι γυναίκες του μόχθου ολόκληρης της Ελλάδας, είμαστε συγκλονισμένες και αγανακτισμένες με την τελευταία δολοφονία μιας ακόμα γυναίκας από τον πρώην σύντροφό της.

Θάνος Σκάρλος: Αδιανόητο ένα έργο 43 εκατ. ευρώ να αδρανοποιείται

Την 8η/12/2023 εγκαινιάστηκε, παρουσία του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ένα μεγάλο έργο για τον νομό Καρδίτσας που αφορά την ύδρευση 42 οικισμών της ανατολικής πλευράς του νομού από την τεχνητή λίμνη Σμοκόβου, με συνολικό εξυπηρετούμενο πληθυσμό 55.000 κατοίκων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ