.
.
.
.
.

Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών την Κυριακή 7 Απριλίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Γ΄ Κυριακή των Νηστειών (της Σταυροπροσκυνήσεως) 7 Απριλίου 2024, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τ.Κ. Λεονταρίου.

Καταργείται και ενοποιείται με το Πρωτοδικείο το Ειρηνοδικείο Καρδίτσας

Την κατάργηση του Ειρηνοδικείου και την ενοποίησή του με το Πρωτοδικείο Καρδίτσας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το Σχέδιο Νόμου με τίτλο «Ενοποίηση του πρώτου βαθμού δικαιοδοσίας, χωροταξική αναδιάρθρωση των δικαστηρίων της πολιτικής και ποινικής δικαιοσύνης και λοιπές ρυθμίσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης» που τέθηκε σε διαβούλευση.

Ξεκινά η λειτουργία του Ενεργού / Ανενεργού ΑΜΚΑ

Σε συνέχεια της υπ’ αρ. Φ80320/109864/14-12-2023 Κοινής Υπουργικής Απόφασης με τίτλο «Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης» (Β΄7280/22.12.2023), ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Πάνος Τσακλόγλου υπέγραψε διευκρινιστική Εγκύκλιο με τίτλο «Οδηγίες για την απόδοση και τη λειτουργία του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ)» με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του νέου συστήματος απόδοσης ΑΜΚΑ τη Δευτέρα, 1η Απριλίου 2024.

Επίσκεψη Ιταλικής Σχολικής Ορχήστρας και Χορωδίας στην Π.Ε. Καρδίτσας

Την Σχολική Ορχήστρα και Χορωδία Media «Mario Pluchinotta» di Sant’ Agata li Battiati, από την Κατιάνα της Ιταλίας υποδέχθηκε την Πέμπτη 4/4/2024 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Κώστας Μπαρμπούτης, ενώ δυστυχώς, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κων/νος Τέλιος βρισκόταν εκτός πόλης και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Δεκάδες πιστοί στην υποδοχή της «δίζωνης» εικόνας της Παναγίας στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου (+Φωτο +Βίντεο)

Δεκάδες πιστών παραβρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στην υποδοχή της δίζωνης Ιεράς Εικόνας της Υπεραγίας Θεοτόκου  στον Ιερό Ναός Αγίου Νικολάου όπου μεταφέρθηκε από την  Ιερά Μονή Γεννήσεως της Θεοτόκου Πετριλίων.

Τελικός ανόδου για τον Απόλλωνα με δωρεάν είσοδο κόντρα στους Λέοντες!

Για τελευταία φορά θα αγωνιστεί φέτος μπροστά στο κοινό του ο Απόλλων Καρδίτσας, ο οποίος την Κυριακή στις 16:00 υποδέχεται τους Λέοντες Τυρνάβου στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ της πόλης, με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει γερά στο «κόλπο» της ανόδου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ