.
.
.
.
.

Κυριακή, 07 Απριλίου 2024

Τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή μαθητών και μαθητριών της Α' και Β' τάξης του ΕΠΑ.Λ. Μουζακίου στην Αθήνα

Μαθητές και μαθήτριες της Α' και Β' τάξης του ΕΠΑΛ Μουζακίου με τους συνοδούς καθηγητές τους είχαν την ευκαιρία, με αφορμή την εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα, να επισκεφτούν:

Επιταχύνονται οι διαδικασίες για εξεύρεση χώρου που θα στεγάσει το ΔΩΚ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια να βρεθεί στέγη για το Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας, μετά την ακυρωτική απόφαση της Αποκεντρωμένης στην απ’ ευθείας μίσθωση ακινήτου που έγινε από τον Δήμο.

Νέα Αριστερά Καρδίτσας: "Με όλες μας τις δυνάμεις στον αγώνα για τη διάσωση και αναβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας"

Η Νέα Δημοκρατία πάσχει από σοβαρή δυσανεξία στα δημόσια αγαθά. Όμως, ειδικά απέναντι στο δημόσιο σύστημα υγείας, η δυσανεξία της ΝΔ είναι αθεράπευτη. Οι παλαιότεροι θυμούνται πως το 1983, όταν θεσμοθετήθηκε το ΕΣΥ, η ΝΔ ξεσήκωσε υστερικές αντιδράσεις και καταψήφισε τον ιδρυτικό νόμο 1397/83.

Φ. Στάθης: Η καθυστέρηση παραχώρησης «φρενάρει» την αξιοποίηση του οικοπέδου που στεγάζονταν το πρώην Κ.Υ. Μουζακίου

Στην κατοχή της 5ης ΥΠΕ και αναξιοποίητο, παραμένει μέχρι και σήμερα το οικόπεδο που φιλοξενούσε το Κέντρο Υγείας Μουζακίου, πριν αυτό καταστραφεί από το πέρασμα του ΙΑΝΟΥ.

ΕΝΦΙΑ: Ξεκίνησε η ανάρτηση των νέων εκκαθαριστικών - Στις 30 Απριλίου 2024 η καταβολή της πρώτης δόσης

Ξεκίνησε η ανάρτηση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ. Οι ιδιοκτήτες ακινήτων μπορούν να δουν το ποσό της εκκαθάρισης, στον προσωπικό τους λογαριασμό (myAADΕ) στην ψηφιακή πύλη της ΑΑΔΕ.

Παρουσίαση Υποψηφίων της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τις Προκριματικές Εκλογές Ανάδειξης Υποψηφίων Ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε σήμερα από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Καρδίτσας, παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που θα λάβουν μέρος στις προκριματικές εκλογές ανάδειξης υποψηφίων οι οποίοι θα στελεχώσουν το ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.

Βασίλειος Σίσκος: "Αξιολόγηση εκπαιδευτικών - Το μεγάλο παραμύθι"

...και έρχεται η στιγμή που λέμε: Φτάνει πιά. Δεν πάει άλλο. Μια Χώρα σ' ένα πολύ βασικό,σ' ένα κύριο στοιχείο να σέρνεται πίσω από το εγώ,τα μεγαλεπήβολα σχέδια και όνειρα ανθρώπων, ανήμπορων και ανίκανων να δρομολογήσουνε με κόπο και μόχθο τον δρόμο τους.

Χρυσούλα Κατσαβριά - Σιωροπούλου: "Η δημόσια, δωρεάν και ισότιμη υγεία για όλους είναι δικαίωμα! - Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ."

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας η 7η Απριλίου και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ) του ΟΗΕ που έχει καθήκον την προάσπιση της δημόσιας υγείας και ευημερίας για όλους τους λαούς του κόσμου, τη γιορτάζει το 2024 με το σύνθημα «My health, my right» (Η υγεία μου, δικαίωμά μου).

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ