.
.
.
.

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024

Με… λευκές αρκούδες, μαφίες και αχρωματοψίες ασχολήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων

Μαφία, λευκές αρκούδες, αχρωματοψία, γούνες, διαταγές πληρωμής, κατηγορίες και εκφράσεις που σε καμία περίπτωση δεν αρμόζουν σε συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, ακούστηκαν και χαρακτήρισαν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων κατά τη διάρκεια της συζήτησης το βράδυ της Πέμπτης (23/5) για την 4η αναμόρφωση του προϋπολογισμού.

Ανακοίνωση εγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Σοφάδων για την περίοδο 2024-2025

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερομένους ότι η περίοδος υποβολής αιτήσεων εγγραφής και επανεγγραφής νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς Δήμου Σοφάδων, για τη νέα σχολική χρονιά 2024-2025, θα είναι από Δευτέρα 27 Μαϊου 2021 έως Παρασκευή 11 Ιουνίου 2024.

Πρώτη παράταση για την επισκευή συντήρηση - κτιρίου στην Δ.Ε. Ρεντίνας

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων στη συνεδρίαση της Πέμπτης (23/5) χορηγήθηκε παράταση έξι μηνών για την ολοκλήρωση του έργου «Επισκευή συντήρηση κτιρίου (πρώην οικία Μπούτα) Δ.Ε. Ρεντίνας».

Την Κυριακή 26 Μαΐου το ετήσιο μνημόσυνο του Ματθαίου Φιλίππου

Τελούμε την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Σεραφείμ της κοινότητας Μέλισσας Καρδίτσας το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, γιου και αδελφού Ματθαίου Φιλίππου.

Κ.Ε.ΠΕ.Α. Μουζακίου: Εκπαιδευτικές δραστηριότητες στον ποταμό Καλέντζη

Την Πέμπτη 23 Μαΐου έγιναν προγραμματισμένες εκπαιδευτικές δράσεις στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μετάβαση στην κλιματική ουδετερότητα και προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή» - Η Θεσσαλία μετά τον Ντάνιελ που πραγματοποιούνται στις 22-23-24 Μαΐου 2024 στην περιοχή της Καρδίτσας.

Αντιπαράθεση για τις αποκαταστάσεις στο Δ.Σ. Σοφάδων - Έλευση Σταμενίτη το Σάββατο (25/5) προανήγγειλε ο κ. Κατσής

Την αναζήτηση κονδυλίων για τα σχολεία Κυψέλης και Ματαράγκας αλλά και για το κλειστό γυμναστήριο Σοφάδων, όπως και τον χλοοτάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου, γνωστοποίησε ο δήμαρχος Σοφάδων κ. Κατσής, απαντώντας σε ερωτήσεις των κ.κ. Παππά και Τσινόπουλου για τα έργα που συμπεριελήφθησαν στις αποκαταστάσεις.

Διαβιβάστηκε στη Βουλή η δικογραφία για τη διαμόρφωση του χώρου του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη

Διαβιβάστηκε στη Βουλή, από τον υπουργό Δικαιοσύνης, η ποινική δικογραφία για την υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών, και ειδικότερα για την διαμόρφωση του χώρου του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, όπως ανακοίνωσε ο προεδρεύων του Σώματος της Ολομέλειας, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ θα επιδιωχθεί η επαναλειτουργία της ύδρευσης από το Σμόκοβο - Πιθανότητα συγχώνευσης Συνδέσμων Ύδρευσης

Περιορίζεται σε δύο ο αριθμός των λύσεων για την επαναλειτουργία του Συνδέσμου ύδρευσης Σμοκόβου και κατ’ επέκταση της ύδρευσης από το δίκτυο που αυτός διαχειρίζεται των τοπικών κοινοτήτων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ