.
.
.
.

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024

Στην Π.Ε. Καρδίτσας κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Υφ.Α.Α.Τ. Διονύση Σταμενίτη

Την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας θα επισκεφθεί το Σάββατο 25 Μαΐου 2024, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης, ως επικεφαλής του κλιμακίου της Ν.Δ. που αποτελείται από τον Ειδικό Γραμματέα Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης – Ταμείου Συνοχής, Γιώργο Ζερβό και τον Βουλευτή Λάρισας, Χρήστο Καπετάνο.

Κινηματογραφική Λέσχη Καρδίτσας: 4ο Αφιέρωμα στον Γαλλικό Κινηματογράφο

Η Κινηματογραφική Λέσχη Καρδίτσας, το Τμήμα Δασολογίας Επιστημών , Ξύλου και Σχεδιασμού και ο Σύλλογος Φοιτητών Τμήματος Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτων – στο πλαίσιο του 4ου Αφιερώματος Στο Γαλλικό Κινηματογράφο - θα προβάλουν την Τρίτη 28/5/2024 στο Αμφιθέατρο Γ’ του Τμήματος Δασολογίας Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού (Β. Γρίβα 11-13) την ταινία «Angry Annie – Θυμωμένη Άννα» της Blandine Lenoir Κοινωνικό Δράμα, 2022, 115’.

Ανδρέας Λοβέρδος από την Καρδίτσα: «Το μόνο μου συμφέρον είναι να υπηρετήσω τη χώρα» (+Βίντεο)

Τη στήριξη των πολιτών της Καρδίτσας στους «Δημοκράτες», το νεοσύστατο κόμμα του οποίου ηγείται ως Πρόεδρος και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου ως μια υπεύθυνη πολιτική δύναμη που έρχεται να καλύψει το κενό που διαπιστώνεται στον μεσαίο χώρο και να υπηρετήσει τα εθνικά συμφέροντα ασκώντας σοβαρή αντιπολίτευση ζήτησε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης όπου συναντήθηκε με πολιτικούς φίλους και υποστηρικτές.

Τα Τρίκαλα πήραν το πρώτο μπαράζ στο "Γ. Μπουρούσης" απέναντι στο Φίλιππο Βέροιας για την άνοδο στην Elite League

Τα Τρίκαλα Basket επικράτησαν 86-71 του Φίλιππου Βέροιας στο κλειστό γυμναστήριο “Γιάννης Μπουρούσης” στην Καρδίτσα, και πέτυχαν την πρώτη νίκη τους στους αγώνες μπαράζ του πρωταθλήματος της National League 1 για την άνοδο στην Elite League.

ΟΗΕ: Το Συμβούλιο Ασφαλείας ζητά την προστασία του προσωπικού παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ κάλεσε σήμερα όλα τα κράτη να «σέβονται και να προστατεύουν» το προσωπικό παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας, την ώρα που δεκάδες εργαζόμενοι σε οργανώσεις αρωγής σκοτώνονται και τραυματίζονται κάθε χρόνο στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν αμάχους που έχουν εγκλωβιστεί σε συρράξεις.

ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο 25 Μαΐου ενόψει του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου

Ενόψει του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 και ώρα 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, μεταξύ των ομάδων «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ», από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων, από ώρα 16:00 της 25-05-2024 μέχρι και την αποχώρηση των διαπιστευμένων από την αθλητική εγκατάσταση:

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ: Εγκαίνια εκλογικού περιπτέρου στην Καρδίτσα

Με το βλέμμα στραμμένο στην εκλογική αναμέτρηση των  ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, η Νομαρχιακή Επιτροπή Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία,  εγκαινιάζει το εκλογικό της περίπτερο, το Σάββατο 25 Μαΐου 2024, ώρα 12:00 το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ