.
.
.
.

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

Δήμος Λ. Πλαστήρα: Σύμβαση με το Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για Παροχή Τεχνικής Υποστήριξης

Στη βοήθεια του Δικτύου Ελληνικών πόλεων για την Ανάπτυξη (ΔΕΠΑΝ) προσφεύγει ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων Δήμων και του νομού αλλά και πανελλαδικά, για τη Διοικητική και Τεχνική Υποστήριξη της Τεχνικής Υπηρεσίας με σκοπό την ενίσχυση της Επιχειρησιακής Ικανότητας.

ΓΕΛ Παλαμά και Περιβαλλοντική Κρίση - Απολογισμός δράσεων

Η φετινή σχολική χρονιά σημαδεύτηκε από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, μια απτή απόδειξη ότι η κλιματική αλλαγή είναι εδώ, στον τόπο μας. Οι μαθητές του Σχολείου μας που βίωσαν τις καταστροφικές συνέπειες αυτού του φαινομένου δεν θα μπορούσαν να μείνουν άπραγοι.

Εντοπίστηκε χώρος με απομιμητικά προϊόντα στην Αν. Αττική - Κατασχέθηκαν 6.103 απομιμητικά προϊόντα και 344 πακέτα τσιγάρων

Η διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, εντόπισε σε περιοχή της ανατολικής Αττικής, στεγασμένο χώρο σε αγροτεμάχιο, εντός του οποίου βρέθηκαν απομιμητικά είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ γνωστών εταιριών καθώς και καπνικά προϊόντα.

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 35χρονος που καταπλακώθηκε από οροφή ενώ εκτελούσε εργασίες

Το απόγευμα της Δευτέρας (27/5) ένας 35χρονος άνδρας καταπλακώθηκε από την οροφή κατοικίας ενώ εκτελούσε εργασίες ανακαίνισης στην οδό Πόντου, στην περιοχή της Πολίχνης με αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Ένωση Αγραφιώτικων χωριών Καρδίτσας και Ευρυτανίας: Ρεντίνα και Λουτρά Σμοκόβου, σημεία αναφοράς θρησκευτικού και ιαματικού τουρισμού Αγράφων

Απόλυτη επιτυχία σημείωσαν οι εργασίες του διημέρου (25 – 26/5) Συνεδρίου σε Ρεντίνα και Λουτρά Σμοκόβου με θεματική ενότητα: ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ και ΙΑΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ενταγμένων στα πλαίσια του 11ου Συνεδρίου Αγράφων, που διοργάνωσε η Ένωση Αγραφιώτικων Χωριών σε συνεργασία με τον Δήμο Σοφάδων τους τοπικούς φορείς, την συνδιοργάνωση της Περιφ. Θεσσαλίας Π.Ε Καρδίτσας, την Π.Ε.Δ, υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ.

Πρόστιμο 400.000 ευρώ στο ΥΠ.ΕΣ. και 40.000 στην Ασημακοπούλου λόγω της διαρροής email ομογενών

Πρόστιμο ύψους 400.000 ευρώ στο υπουργείο Εσωτερικών και 40.000 ευρώ στην ευρωβουλευτή 'Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, επέβαλε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, για την διαρροή αρχείου προσωπικών δεδομένων αποδήμων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ