.
.
.
.

Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024

Γ. Κολοκτσής: "Για μια θέση στον ήλιο (δήμο)"

Σε έναν μικρό και αδύναμο βιομηχανικά νομό σαν το δικό μας (Καρδίτσας), οι ευκαιρίες απασχόλησης είναι ελάχιστες και με δεδομένη την οικονομική αδυναμία επαγγελματικών ομάδων, όπως αγροτών και κτηνοτρόφων, έπειτα από τις συνεχόμενες καταστροφικές πλημμύρες και την κυβερνητική αδιαφορία για τον πρωτογενή τομέα, γίνονται πιο δυσεύρετες!

Αγρίνιο: Απαγχονισμένος βρέθηκε 23χρονος

Ο νεαρός άντρας, που βρισκόταν στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου για την περίοδο των εορτών, σύμφωνα με πληροφορίες είχε φύγει από την οικία του τα ξημερώματα της Τετάρτης 8 Μαΐου και μέχρι τις πρωινές ώρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Παρατείνεται με Προεδρικό Διάταγμα η λειτουργία των πρατηρίων υγρών καυσίμων εντός Καρδίτσας

Την παράταση μέχρι τον Αύγουστο του 2025 της λειτουργίας πρατηρίων υγρών καυσίμων που υφίστανται εντός της πόλης της Καρδίτσας πριν από την έγκριση του αναθεωρημένου σχεδίου πόλης που έγινε το 1994 προβλέπει Προεδρικό Διάταγμα που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ.

Καιρός ν. Καρδίτσας: Πτώση θερμοκρασίας και βροχοπτώσεις από το μεσημέρι της Πέμπτης (9/5)

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται από τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης 9 Μαΐου και δύο και πλέον ημέρες στην περιοχή μας σύμφωνα με τα προγνωστικά μοντέλα.

Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καρδίτσας: Με 18 έκτακτα δρομολόγια η αναχώρηση ετεροδημοτών και επισκεπτών

Δεκαοκτώ έκτακτα δρομολόγια θέσπισε το υπεραστικό ΚΤΕΛ Καρδίτσας το τριήμερο 6-8 Μαΐου, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό που αναχωρούσε από το νομό μας μετά το Πάσχα.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμού για 9 & 10 Μαΐου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Πέμπτης της Διακαινησίμου 9 Μαΐου 2024 και ώρα 7:30΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού επί τη μνεία των εγκαινίων του ναού της Υπεραγίας Θεοτόκου, της Ζωοδόχου Πηγής, στον ομώνυμο Ιερό Ναό Τ.Κ. Ραχούλας.

Από τις 13 Μαΐου τίθεται σε ισχύ και στις λαϊκές αγορές η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

«Τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 η ψηφιακή κάρτα μπαίνει στις μικρές επιχειρήσεις και το λιανεμπόριο που απασχολούν από 1 ως 10 εργαζόμενους, κατηγορία δηλαδή που υπάγονται όλοι οι αδειούχοι πωλητές των λαϊκών αγορών».

Ο Δήμαρχος Σοφάδων συνομιλεί με τους μαθητές της Γ' Λυκείου

Ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Δημοσθένης Κατσής, την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, πραγματοποίησε συνάντηση στο Δημαρχείο Σοφάδων, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με τους μαθητές της Γ'  Τάξης των  Λυκείων του Δήμου και συνομίλησε μαζί τους, λίγες μόνο ημέρες πριν τη διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ