.
.

Βραβεύεται η αθλήτριά μας Μπολτσή Άρτεμης Κύριο

Βραβεύεται η αθλήτριά μας Μπολτσή Άρτεμης
.

Με την ελίτ των καλύτερων αθλητών της Ελλάδος βραβεύεται η Καρδιτσιώτισσα αθλήτρια Μπολτσή  Άρτεμης της Ακαδημίας Ταεκβοντό MEGA STUDIOS. Το  Σάββατο και ώρα 17.30 κατά την διάρκεια εκδήλωσης κοπής πίτας που οργανώνει η Επιτροπή Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος στο Μουσείο Αθλητισμού στη Θεσσαλονίκη, θα βραβευθούν οι αθλητές που διακρίθηκαν στα πρωταθλήματα την σεζόν που μας πέρασε.

Ανάμεσα στους αθλητές που θα βραβευθούν θα είναι και η συμπολίτισσά μας Μπολτσή Άρτεμης αθλήτρια της Ακαδημίας Ταεκβοντό MEGA STUDIOS, 2φορές Πανελληνιονίκης η οποία και πέρυσι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων Ταεκβοντό που διεξήχθη πέρυσι τον Ιούνιο στον Βόλο.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ελπιδοφόρα αθλήτρια πρόπερσι είχε κερδίσει ξανά μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Κιλκίς, ενώ χρυσό κατέκτησε και στο πρωτάθλημα Μasters 2008 στην Αθήνα πρόπερσι.

Την αθλήτρια θα συνοδεύσουν στην Θεσσαλονίκη οι προπονητές της Ακαδημίας  Ταεκβοντό MEGA STUDIOS, Τάτσιος Γιώργος και Φλίσκας Παναγιώτης.

Τελευταία τροποποίηση στις22 Ιανουαρίου 2010, 20:14
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ