Με τον Θύμιο Σδρόλια στην Α1 η Α.ΠΟ.Κ. Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Ερασιτεχνικό
- Εκτύπωση
Σε συμφωνία με τον έμπειρο προπονητή Θύμιο Σδρόλια για τη νέα σεζόν 2015-16 ήρθε η διοίκηση της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την άνοδο της στην Α1 ΕΠΣΚ.
Δεδομένου της αδυναμίας του Χρήστου Μπαντζιά -λόγω ιδιαίτερα βεβαρυμμένων και αξεπέραστων επαγγελματικών του υποχρεώσεων (με τον Διγενή Αρτεσιανού) - να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία, οι διοικούντες ήταν σε αναζήτηση προπονητή και τα βρήκαν σε όλα με τον 45χρονο προπονητή.
Η ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρδίτσας έχοντας ως γνώμονα τη πάγια φιλοσοφία της, δηλαδή τη δημιουργία μιας αξιόλογης ποδοσφαιρικής ομάδας που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας των παικτών της, προχώρησε στην συνεργασία με τον γνωστό Καρδιτσιώτη προπονητή.
Η επιλογή του νέου προπονητή έγινε με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η ομάδα περνάει σε ένα κρίσιμο μεταβατικό στάδιο και ήταν απαραίτητο για τη διοίκηση να βρει έναν άνθρωπο που θα ταυτίζεται με τη φιλοσοφία του συλλόγου. Κατόπιν των συζητήσεων που έγιναν, κρίθηκε ότι το προφίλ του έμπειρου τεχνικού ταιριάζει με τις προδιαγραφές κάτω από τις οποίες λειτουργεί η ομάδα μας και ότι υπάρχουν όλες οι βάσεις ώστε να συνεχιστεί το επιτυχημένο περυσινό μοντέλο της ομάδας, που στελεχώνονταν κυρίως από νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα σπλάχνα της ακαδημίας πλαισιωμένους από 3-4 έμπειρους παίκτες.
Ο Χρήστος Μπαντζιάς θα καθοδηγήσει για τελευταία φορά την Α.ΠΟ.Κ. στο φιλικό (Κυριακή 16/9, 18:00 μμ) στην Ματαράγκα με αντίπαλο τον τοπικό Θεσσαλικό, υπό το βλέμμα του νέου μας προπονητή. Ο Χρήστος Μπαντζιάς θα είναι κοντά στην ομάδα και στον νέο μας προπονητή Θύμιο Σδρόλια, να τον ενημερώσει για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.
Ο νέος μας πλέον προπονητής την επόμενη Δευτέρα (17/8) θα αναλάβει και επίσημα την προετοιμασία της ομάδας και αναμένεται να έρθει σε επαφή με όλους τους παλιούς αλλά κα τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας κατά τη διάρκεια της
Ο Θύμιος Σδρόλιας με την πολύχρονη ενασχόλησή του στο Καρδιτσιώτικο ποδόσφαιρο έχει όλα τα εχέγγυα να πετύχει στην νεανική ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρδίτσας και η διοίκηση του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.
Δοθείσης της ευκαιρίας η διοίκηση της Α.ΠΟ.Κ. εκφράζει και δημόσια τις ευχαριστίες της προς το πρόσωπο του Χρήστου Μπαντζιά, αφού του ανήκει πολύ μεγάλο μερίδιο από την άνοδο της ομάδος στην ανωτέρω κατηγορία.










