Καθαρή νίκη και παραμονή στην πρώτη θέση θέλει ο ΣΠΑΚ Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Βόλεϊ
- Εκτύπωση
Την ομάδα του Ερμή Πατρών φιλοξενεί στο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας το απόγευμα του Σαββάτου ο ΣΠΑΚ.
Ο ΣΠΑΚ στον αγώνα με τον Ζωγράφου την περασμένη αγωνιστική, επανήλθε στις νίκες και μάλιστα με ευκολία και έτσι βρέθηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα αν και με αγώνα περισσότερο από τους δύο εκ των τριών συγκατοίκων του. Σκοπός είναι η ομάδα να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος της χρονιάς όπου και κριθούν τα δύο εισιτήρια ανόδου από τους τρεις ομίλους.
Η ομάδα της Πελοποννήσου έχει τέσσερις βαθμούς έως σήμερα, κάνοντας την έκπληξη επί του Μίλωνα αλλά χύνοντας την "καρδάρα με το γάλα" στα δύο εντός έδρας στη σειρά παιχνίδια που έδωσε με Ιωάννινα και Καλαμάτα όπου αποκόμισε μόνο ένα βαθμό στο τάι μπρέικ με τον ΑΓΣΙ.
Ο αντίπαλος θεωρείται και είναι στα μέτρα του ΣΠΑΚ, κι έτσι πέρα από όμορφο θέαμα που θα προσπαθήσει να βγάλει η ομάδα στο παρκέ, αναμένεται να δοθεί χρόνος συμμετοχής και στους μικρούς αθλητές της ομάδας, ώστε να μπουν ακόμα περισσότερο στο "πετσί" της κατηγορίας.
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων του Σαββάτου:
19.00 ΣΠΑ Καρδίτσας - ΑΣΠ Ερμής (Κουτσής - Σακελλάρης)
19.00 ΑΣ Αίας Μαλεσίνας - ΑΚ Ζωγράφου (Φραγκάκης - Χλωρός)
18.00 ΑΣΠ Ερμής Ηγ/τσας - ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών (Σπυρόπουλος - Λεβέντης)
18.30 AO Καλαμάτα 80 - ΑΟ Παλλήνη (Γκόλφης - Σαραβελάκης)
19.00 ΑΕΠ Ολυμπιάς - ΑΓΣ Ιωαννίνων (Μπακλέσης - Πετούσης)














