Γροθιά Κασιδιάρη σε Λιάνα Κανέλλη στο studio του ΑΝΤ1 (βίντεο) Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Κοινωνικές - Αστυνομικές
- Εκτύπωση
Σε άγρια κόντρα με βαρείς χαρακτηρισμούς αλλά και ξύλο μεταξύ της υποψήφιας βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη και του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη εξελίχθηκε η σημερινή προεκλογική συζήτηση στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.
Οι τόνοι ανέβηκαν όταν άρχισε η συζήτηση για την λαθρομετανάστευση. Έπειτα από έντονη λεκτική διαμάχη, ο κ. Κασιδιάρης ξέσπασε και αποκάλεσε «παλιοκουμούνι» την κυρία Κανέλλη.
Στη συνέχεια ο κ. Κασιδιάρης, φανερά εξοργισμένος, πέταξε ένα ποτήρι με νερό στην υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Δούρου ενώ όταν οι καλεσμένοι επιχείρησαν να τον συγκρατήσουν, γρονθοκόπησε την Κανέλλη!
Έπεσαν διαφημίσεις και διακόπηκε η ζωντανή μετάδοση της εκπομπής για πάνω από δέκα λεπτά.
Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση χωρίς τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής ο οποίος και αναζητείται με εντολή εισαγγελέα για να συλληφθεί.
Δείτε το βίντεο της ντροπής:










