.
.

Επίσκεψη στην περιοχή Πηνειού για τους υδάτινους πόρους Κύριο

Επίσκεψη στην περιοχή Πηνειού για τους υδάτινους πόρους

.

Στο πλαίσιο των εργασιών της Υπο-επιτροπής Υδατικών Πόρων της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη την προσεχή Δευτέρα 15 Μαρτίου, στην περιοχή του ποταμού Πηνειού.

 

Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

Επισκέψεις στον Πηνειό:

10.00 – 10.45: Γέφυρα Καραβόπορου – Τρίκαλα

11.15 – 11.45: Πηνειάδα

12.15 – 12.45: Φράγμα Γυρτώνης

Στη συνέχεια στις 13.15 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη, όπου τα περιβαλλοντικά ζητήματα της περιοχής θα αναπτύξουν ο Ειδικός Γραμματέας Υδατικών Πόρων του ΥΠΕΚΑ κ. Ανδρέας Ανδρεαδάκης και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Νικήτας Μυλόπουλος, με τη συμμετοχή της Γ.Γ. της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Καλλιόπης Γερακούδη, του Πρόεδρου της Επιτροπής Περιβάλλοντος κ. Κώστα Καρτάλη, βουλευτών-μελών της Επιτροπής Περιβάλλοντος, βουλευτών της Θεσσαλίας, Νομαρχών και Δημάρχων των περιοχών, των προέδρων της ΤΕΔΚ και υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας.

Στις 15.00 θα δοθεί συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε.

Στη σύσκεψη , εκτός από το πρόβλημα ρύπανσης του Πηνειού, θα συζητηθούν και τα γενικότερα περιβαλλοντικά προβλήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής είναι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας κ. Κ. Καρτάλης.

Αντικείμενο της επιτροπής είναι η παρακολούθηση και η αξιολόγηση της κατάστασης του περιβάλλοντος στη χώρα και των συνεπειών των διαφόρων δράσεων επ' αυτού. Στην Υπο-επιτροπή Υδατικών Πόρων, συμμετέχουν οι βουλευτές: Αγάτσα Αριάδνη, Αντωνίου Τόνια, Γικόνογλου Αθανάσιος, Έξαρχος Βασίλειος, Θεοχάρη Μαρία, Καρτάλης Κων/νος από το ΠΑΣΟΚ, Καλογιάννης Σταύρος από τη Νέα Δημοκρατία, Ζιώγας Ιωάννης από το ΚΚΕ, Βορίδης Μάκης από το ΛΑΟΣ και Τσίπρας Αλέξιος από το ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

 

επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ