Λάρισα: 20χρονοι είχαν χόμπι να βάζουν φωτιές σε κάδους Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Λάρισα
- Εκτύπωση
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, εξιχνιάστηκαν δέκα περιπτώσεις εμπρησμών κάδων, που έλαβαν χώρα από τον Ιούλιο του 2012 έως και το Νοέμβριο του ίδιου έτους στην πόλη της Λάρισας.
Σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα του εμπρησμού, σε βάρος πέντε 20χρονων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση των αγνώστων, μέχρι στιγμής, συνεργών τους.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αλλά και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι δράστες μαζί με αγνώστους συνεργούς τους, κατά το χρονικό διάστημα από 16 Ιουλίου 2012 έως 9 Σεπτεμβρίου 2012, προξένησαν πυρκαγιά σε επτά κάδους, ενώ τρεις από αυτούς εμπλέκονται στην πρόκληση πυρκαγιών σε ακόμη τρεις κάδους το διήμερο 3 και 4 Νοεμβρίου 2012.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.













